бях споделила с моя приятелка че сатенени постели сигурно са приятни и за сватбата ни тя ме изненада с такъв комплект. Определено не е нещо което ползваме често (много се хлъзгат), но е запомнящ се подарък.
Мама Рени, има, затова питам. Явно са се пръкнали младоженци, които не могат да заменят мириса на парите с какъвто и да е друг подарък.... Аз бих направила такъв подарък, защото и да се дублира пак ще се използва. Човек има нужда все пак НАЙ-МАЛКО от 2 бр комплекти. А дори и на някой да не му хареса разцветката или нещо друго, ще го ползва за гости или ще го преподари.......винаги става. Според мен е много практично
Имаме такъв подарък, но не го ползваме. Сатенът наистина е много неудобна материя. Иначе получихме още два комплекта - памучни. Тях си ги ползваме най-редовно.
И аз бих се зарадвала,но са важни и цветовете.За нашата сватба мойте колеги ни подариха кувертюра за спалня в винено червен цвят и с две възглавнички ,не знам колко са скъпи ,но това определено стана любимият ми подарък.