Здравейте!
Случайно попаднах на следния продукт http://vitaslim.bg/otslabvane-bez-dieta..... Никога не съм чувала за него, но ми е лубопитно
Ако някой го е ползвал моля кажете дали има реален и траен ефект ефект.
Модератори: nikita_perez, Nifada, deia80
maci_iva написа:Здравейте, от 3 седмици пия Vitaslim Beauty. Още е рано да кажа дали има резултат, но мисля, че усещам подобрение в ноктите / мойте са много меки и се огъват/, а сега съм пуснала маникюр. Ще Ви информирам за резултати по натам.
Uliana написа:Здравейте! Интересува ме смао онлайн ли може да с епоръча продукта и дали се спазва някакъв хранителен режим!
maci_iva ти колко си отслабнала за какъв период?!
Uliana написа:Здравейте! Интересува ме смао онлайн ли може да с епоръча продукта и дали се спазва някакъв хранителен режим!
maci_iva ти колко си отслабнала за какъв период?!
sisonka написа:intense написа:В почти всички аптеки го има, но моето лично мнение е, че е поредния боклук.
Не знам къде си го видяла във всички аптеки, но аз лично много трудно го намерих. Може би говориш за друг продукт. Има го само в луксозните аптеки. Аз го купих от Ремедиум и съм много доволна.
veronics написа:Здравейте,
Поръчах си Vitaslim Line online и засега съм доволна от резултата. За 2 седмици олекнах с около 2,5кг като ограничих сладкото и хлебните изделия.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта