Мили хора, дайте ми съвет, много ви моля!!!
Ние живеем на третия етаж. На втория (точно под нас) живее един тип, не е женен, живее сам и всяка вечер прави купони

Музиката е до дупка и у нас кънти направо

Правихме му забележки сигурно над 100 пъти и нищооооо, изобщо не му пука

Днес към 24 ч. не се сдържах и му тропнах на тръбите на парното. Музиката не спря, но той дойде вкъщи да ме пита-"Какъв ти е проблема?"

Звъня продължително на звънеца (при положение, че знае, че бебето спи). Тогава ми кипна и му се скарах за това, че ни тормози с неговата музика и ни притеснява вкъщи. Той ми каза-"Искаш ли да изравня третия етаж със земята?"

Мъжа ми и той се разправя с него, но ефект-никакъв

Ето, сега е 02ч. , а музиката е на max

Как да заспя? Заплаших го, че ще викна полиция, но на него не му пука изобщо

Дори ме заплашва

Не знам какво да направя

Знам, че и полицията нищо не може да направи, само ще се разкарват хората и най-много акт да му съставят, но знам, че ще продължи

Страх ме е и от друго-той вече знае, че ние ще викнем полиция и ме е страх да не направи нещо на апартамента докато ни няма

Дайте ми съвет какво да предприема? Ще съм ви много благодарна! Жалба ли да подам, какво ли?
Веднъж викнах полиция (той не знаеше, че съм аз), музиката спря за малко и после пак продължи

Какво да правя
Забравих да добавя, че сме нови тук и така както забелязвам само ние му правим забележки, останалите си мълчат.
Извинете ме, ако темата не е за тук.