Модератори: Nifada, intense®, kama4e
ewka написа:Когато слязъл екип да оправи щетите,за учудване разбрали,че вътре една жена необезпокоявано си продължавала да спи.След малко обаче се чул гласец на бебе от съседната стая и жената веднага скочила. Това се обяснява със свойството на мозъка да реагира на определени дразнители и в същото време да блокира други.Съзнанието на майката е настроено да реагира на първо място на бебето!
stefania_K написа:Това е напълно нормално,аз вече 2 години спя така.Моят мъж никога не е ставал,когато Ицко се е будел,но аз и без това винаи съм на "тръни"Имам чувството,че цял живот ще е таканезависимо колко голямо е станало моето дете.Просто това си е майчин инстинкт и се свиква![]()
bebeto_83 написа:.От както родих не съм имала една нощ в която да съм заспала спокойно и дълбоко..........с една дума спя много леко.Едната полувина на мозъкът ми спи,а другата е будна и е в очакване,ако малкия се събуди,закашля,мръднеи т.н.......и на сутринта съм като пребита,много ми се спи,но няма начин ставам и започвам със задълженията.Та да ви питам Вие по същия начин ли сте?
petq_d написа:Има случаи,когато детето спи непробудно,но аз се будя по 5-6 пъти на ноща само да я завивам.Имало е случай,когато спи в някоя баба и тогава не мога да спя и се будя постоянно
stefania_K написа:Това е напълно нормално,аз вече 2 години спя така.Моят мъж никога не е ставал,когато Ицко се е будел,но аз и без това винаи съм на "тръни"Имам чувството,че цял живот ще е таканезависимо колко голямо е станало моето дете.Просто това си е майчин инстинкт и се свиква![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта