Здравейте,
Предварително се извинявам, ако темата не е на правилното място.
От известно време един въпрос не ми дава мира. Изпитвам съмнения кой е биологичният баща на детето ми. Забременях преди да се омъжа. Всъщност и това беше поводът. Но по същото време правих секс един път с бившия си приятел. Той не е свършвал в мен. Това, което ме накара да изпитвам съмнение е, че започнах да намирам черти в детето, които не намирам нито в мен, нито в съпруга си. Не много, но има. Като цяло прилича повече на мен. То е на 3 години и все още е с твърде детска физиономия, за да преценя точно. Гледах бебешки снимки на съпруга ми, но не намерих някаква очевидна прилика. Другото е, че се разрових в медицинските документи и отрих, че според датата на термина се пада да съм забременяла точно в деня, в който и съм съгрешила така да се каже, понеже я помня (но пък нямам спомен в кои дни съм правила секс със съпруга ми, със сигурност не е било в същия ден, но като цяло не ме е пазил). Което ме накара да се поровя в интернет и да установя, че статистически погледнато между 20 и 30% от жените забременяват точно по този начин - чрез свършване навън. И така съмненията ми нараснаха. Кажете ми според вас има ли реален шанс да е така? Решила съм да напрявя ДНК тест, но докато го направя и излязат резултатите, съмненията не ми дават мира.