Пак да се разпиша след време

тогава още на ясли ни подмина,но сега в детската градина я изкарахме-в началото на този месец.
Две седмици имаше ужасна задушаваща кашлица и сополи,доки каза ако вдигне Т,да давам АБ.И 14 дни след като е бил контактен(аз не знаех,защото съм се обадила ,че е болен и повече не съм звъняла в дет. градина),избиха пъпките.Първите две нощи беше много зле,бълнуваше,висока Т до 39.3 на три пъти,нищо не ядеше няколко дни,само вода пиеше,че повръщаше от всичко друго.Имаше пъпки в устата,гърлото,по слабините,в главата.Като цяло не бяха кой знае колко много по тялото и последната която ни изби беше в ъгълчето на бялото на очето,което се зачерви съответно,но и това мина.
Давах Рус токсикодендрон ,докато избият и после за заличаване на белези Мезереум-и двете хомеопатични.Инак мазах с нещо като мляко Джинджира(спрейче),но предполагам може и с по-евтини мазила,на мен това пробутаха в аптеката.А,след това като мазило за заличаване,доки изписа Контратубекс.Имаме белег на бузката и по гръбчето два бр,но се надявам с времето да мине.
Къпах го в хладка вода със смрадлика,само обливам тялото.Или само с вода-пак обливане.Доки каза да не къпя въобще,но не мога да го оставя така...всеки си преценя...
Карантината е 10 дни и след това като се свали по принцип може да се ходи,но аз го оставих още 1 седмица за укрепване на имунитета.
Сега сме болни ,отново с кашлица и запушен нос,не знам дали е от отслабналия имунитет или от шантавото време...
Ваксини против Варицела ,Грип-абсолютно ненужни и против тях!