Модератори: ALEKS, deia80, mam4eto
darididi написа:аз ползвам на миосотис червената с костен мозьк и плацента и сьм много доволна засега.ползвала сьм и на avon,но тя ми деиства по скоро като обикновен балсам.Етова мнение си лично мое разбирасе,иначе използвам доста други продукти на avon и ми харесват
kloie написа:Stefy,не ме е страх всичко се прави с мярка по схема и т.нт...на определени периоди се прави пауза от определени продукти ,абе всичко си е цяла наука.А относно омазняването на скалпа и сухите краища позволи ми да знам малко повече,поне в моя случай![]()
Защо не качиш твоя снимка в гръб за да огледам добре косата ти?И поздравления хубавата дълга коса,освен ако не е заложена генетично се отглежда много трудно!!
MAlena написа:аз използвам маска на GENERA с кокосово масло/оранжева капачка/ вече няколко години и съм страшно доволна
deskata_6 написа:Аз ползвам на Gliss Kur без измиване и съм много доволна
Сподели миличкаpile82 написа:аз си правя маска,която ми подхранва косата страхотно с бадемово масло,мед,яйце и др неща,ако някой прояви интерес бих я споделила.Имам коса до кръста благодарение на нея.за себе си мога да твърдя,4е ми предпазва косата от цъфтеж,а преди го имах този приблем.Но разбира се вси4ко е строго индивидуално,тъй като всяка коса е разли4на,структура на косъма,влажност,степен на омазняване и т.н
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта