Модератори: ALEKS, deia80, mam4eto

mama_zaza написа:Полина Радева написа:Аз намерих тази събота много хубав магазин за дрехи за бременни. Всичко е много свежо и на нормални цени. Има поли, официални и ежедневни, роклички, блузи, ризи, туники, дънки, панталони и джинси, дори якета:-)точно до него има за бебоци магазинче и мисля че там ги шият дори. Адреса е ул. Княз Борис I номер 69. Магазина се казва "Миа - нещо различно"
Дано съм помогнала
И аз пазарувах оттам и съм много доволна от моделите и материалите.Несхто разлицхно от стандартните дрехи като палатки.Дрехите са малко в стил Манго и Зара.
Аз ги открих в google.bg сайта беше http://www.mia-bg.net

ангелина_ан написа:Аз пък за мое най голямо съжаление така и не успях да сложа дреха за бременна.
Купих си и панталони и туники,но като не напълнях така и не успях да ги сложа

mama_zaza написа:Полина Радева написа:Аз намерих тази събота много хубав магазин за дрехи за бременни. Всичко е много свежо и на нормални цени. Има поли, официални и ежедневни, роклички, блузи, ризи, туники, дънки, панталони и джинси, дори якета:-)точно до него има за бебоци магазинче и мисля че там ги шият дори. Адреса е ул. Княз Борис I номер 69. Магазина се казва "Миа - нещо различно"
Дано съм помогнала
И аз пазарувах оттам и съм много доволна от моделите и материалите.Несхто разлицхно от стандартните дрехи като палатки.Дрехите са малко в стил Манго и Зара.
Аз ги открих в google.bg сайта беше http://www.mia-bg.net

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта

Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, популярна тема)
Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, заключена тема)
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Преместена тема
Съобщение
Съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Съобщение
Съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Важна тема
Важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема
Важна тема
Важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения)