Модератори: ALEKS, nikita_perez, Nifada
kirilka написа:Здравейте,
аз най накрая се успокоих че не сме единствените запъртъци които правят сценки на мама и тати. Ние си хапвахме много добре всичко без проблеми докато не се отби от 2 месеца е за мен ад отказа постепенно всички зеленчукови- караме на каши, попари и плодови а на това не става да си постоянно. Яде още месните но и там имаме предпочитания. Яде сутрин до 11 и после чак в 5 и в 7 вечеря и спи, направо ме е разстройвала на моменти но вече не ми пука давам и каквото иска ако не иска не и давам. Проблема ни не е в зъбите няма и изгледи за излизане още, държи си устата и клати главата. Като чета на другите мамчета че са пораснали бебоци а ние още от малки си играем незнам какво ще я правя а сме едни френски. Поне на изследванията няма анемия. Сега за да закусва пълноценно и давам купа с кашата или попарата и рови вътре и маже по мен и по пръстите на краката си но яде. Давам и и лъжица и чиниика докато я храня или с играчка но това е временно яде пак помалко и след това мия и играчки. Относно супите не ги иска и прави физиономии да повръща сега и давам с хляб малко хапва и замаскирам с плодови всичко което не яде. Но вече усеща и върти глава на лъжицата със смес а на другата си отваря устата.
Разкажете повече за тези Тотема на ампули за пиене от къде си ги взехте?
сега на консултацията ще врънкам педито за сироп за апетит дано да предпише и не да ми каже пак че се дължи на детска стачка егати тя продължава и става перманентна

Назад към Здравословно хранене и Рецепти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта

Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, популярна тема)
Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, заключена тема)
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Преместена тема
Съобщение
Съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Съобщение
Съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Важна тема
Важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема
Важна тема
Важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения)