Модератори: ALEKS, nikita_perez, Nifada

cvetunka88 написа:Четох една тема в която пише,че бебето се захранва на 4 месеца с оризова каша,а пюретата са след 6-тия месец.А по принцип знам(пък и гледам че се продават бурканчета с пюрета за захранване на 3 месечна възраст),че се захранва от 4 месец с плодово пюре.Кое е правилното в крайна сметка или всеки си решава?

drali написа:Когато въвеждах плодовите пюрета в менюто на Гери и аз се чудех дали всеки нов плод трябва да се дава постепенно. Но питах доки и тя ми каза ,че щом един път съм я захранила с плодово пюре ,всеки нов плод да го давам направо без пак да захранвам отначало . Дано съм помогнала!

Rosi4ka 83 написа:Здравейте, моето момиченце е на почти 4 месеца и вече и давам подово пюре, но много плаче докато го яде. На моменти се отчайвам, че няма да свикне но не се предавам. Тя имаше много силно изразени колики, възможно ли е да я боли коремче, или просто иска да и ги давам в шишенце за по-лесно. Само един, два пъти не плака, иначе става нещо страшно по време на ядене. Вече трябва да започваме зеленчуковите, но направо ме е страх как ще реагира на тях, щом не иска плодовите, какво ли ще е с другите. Помогнете, дайте ми съвет, или поне ми кажете дали някой е имал подобен проблем.
Назад към Здравословно хранене и Рецепти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта

Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, популярна тема)
Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, заключена тема)
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Преместена тема
Съобщение
Съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Съобщение
Съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Важна тема
Важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема
Важна тема
Важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения)