Модератори: Nifada, kama4e, deia80

anna_muci написа:И аз давам клеева тинктура. Всеки месец давам и хомеопатични лекарства по схема (след консултация с лекар-хомеопат) и съм много доволна.
Janetka написа:teya написа:да, сега давам коластра на Аквасорс. да ви кажа незнам дали е от нея, но най-накрая се оттървахме от 20-дневно запушения нос
Ами това не е ли реклама а .Аз като казвах преди няколко месеца ,че детето ми пие коластра,веднага ми лепнаха етикет реклама,дано сте поумнели вече малко ,макар да не си личи,като гледам и какъв застой има във вашия форум ми става много смешно,накарах ви да ме отпишете от този тъп форум ,вие го напавихте а наскоро пробвах и пак си влязох без проблем.Видях че по 8 теми отговора ми е последен - май никой не ви поглежда много ,а във БГ мама е много по-различно и никоя модераторка не се е заяла.
Триша написа:evaivo написа:Здравейте мами някой давал ли е имуностимулатора за деца Респивакс и дали има добър ефект
Значи, аз го пиех ... верно, че не съм дете, де ... и ... лично мнение, неангажиращо ... БОКЛУК! Изопринозина помага прекрасно.Малко по-скъп ми идва, но поне си заслужава. Горе мамите бяха споменали Имунокинд, гласувам и за него с две ръце.
Janetka написа:Ехо пак ли заспахте ,или просто сте зациклили и се чудите какво да правите,май ще закривате форума а .... то като гледам рядко някои си губи времето да пише по вашите теми.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта

Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, популярна тема)
Няма нови мнения
Няма нови мнения
Няма нови мнения (моя, заключена тема)
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Има нови мнения
Преместена тема
Съобщение
Съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение (няма нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Съобщение
Съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение (има нови мнения, заключено)
Мое съобщение
Важна тема
Важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема (няма нови мнения, заключена)
Моя важна тема
Важна тема
Важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения, заключена)
Моя важна тема (има нови мнения)