ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Всичко за нашите съкровища.

Модератори: Nifada, intense®, kama4e

ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот Reny@Raia на 08 Юли 2008 14:21

Привет на всички мами!
Искам да споделя с вас голямото ми разочарование от ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЕЖКО БЕЖКО В ДРАГАЛЕВЦИ.
Много съм възмутена от наглото и безочливо поведение на директорката и.
Дъщеря ми посещава яслената група от 01.04.2008г. и в интерес на истината се адаптира бързо, но тя по принцип е много контактно дете.
Винаги съм имала забележки относно гледането и в градината , а именно не поддържат добра хигиена.
След хилядите разговори с директорката, която не разрешава на персонала си да се среща и разговаря с родителите - днес чашата преля.
Прибирам вчера вечерта Рая от Ясла и естествено - детето пак е с зачервено дупе, ама толкова червено, че не дава да я измия - плаче та се къса.
Поглеждам в раницата и - естествено само един памперс липсва - а съм ги предупредила поне 10 пъти, че тя е с по-чувствителна кожа и че трябва да се мие и да се сменя памперса на около 3 - 3,5часа. Отварям втория джоб на раницата - и какво да видя както съм изгладила и сгънала пижамата - така си стои. Ами как е спала с дрехите с които тича на двора - а дали са и събували и обувките! А дали въобще е спала....... Иначе от тях само - всичко е наред - да ама не.
Днес отиваме сутринта и естествено аз отново искам среща с директорката. Тя съответно се появява и отегчено ме пита - какво пак се оплаквеме, какво пак не е наред. Е мойте уважения, обаче аз плащам 480лв. на месец за да ми гледат детето както трябва и след като си плащам като поп ще изисквам да полагат малко повече усилия от тяхна страна.......
Не се разбрахме, повиши ми тон и аз не се сдържах. Казах и да ми връща платената такса и детето и приключваме с тях. Тя обаче с цялата си наглост ми заяви, че няма да ми върне парите, при което полудях. Навиках и се хубаво, взех си детето, върна ми 350 вместо 380лева)за парите не ми пука - имам, но само да ви кажа, че е и мошенничка) и си тръгнах.
Заведох я в НЕМО. Разказах им каква е историята... Взеха го детето веднага. Към 10ч. ми се обадиха , че вече е закусвала, сега е на гърне и ще извеждат децата на двора. Благодаря на Бог, че не е плакала и че за сега там всичко е наред.
Та така.... Такива са емоциите ми от сутринта.

Между другото искам да споделя за ЕЖКО БЕЖКО.
1. Не пускат родители дори в двора на градината- не знам защо.
2.Ако детето ти се разболее и си е в къщи - пари за дните които не е посещавало градина - не се връщат.
3.Храна от градината не се изнася. Плащаш я , но не може да я вземеш ако детето е болно или ти се налага да прибереш детето по-рано- следобедната закуска я губиш.
4. Хигиената не е на ниво и ще потърся начин да ги притиснат ХЕИ малко.
5.Не знаеш кой ти гледа детето, в нашия случай госпожата на Рая никога не беше в градината - нито сутрин в8,00ч., нито вечер в17,00ч.

и така - НЕ ВОДЕТЕ ДЕЦАТА СИ В ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ КАТО МЕН!

Стана малко дълго, за което съжалявам - успешен ден на всички мами и целувки на дечицата!

Рени
Reny@Raia
 ---
Мнения: 2
Регистрация: 08 Юли 2008 14:15Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот gabinki на 08 Юли 2008 14:48

Рени,много съжалявам за случилото се,наистина е възмутително това да се случва в детска градина,независимо общинска или частна :evil: Важното е че Рая все пак е добре и не се е случило нещо по-фатално и най-вече че детенцето вече не е там.
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
gabinki
Жител на Mamaibebe
 ---
Мнения: 10865
Регистрация: 27 Яну 2007 08:49
Местоположение: София

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот sladko mam4e на 10 Юли 2008 19:13

здравей и от мен това което се е слу4ило си е напражо противно не сам о4аквала 4е може да има такива ясли или градини :emon16: радвам се 4е ве4е не е там пожелавам ти вси4ко да е наред в новата ясла :emon11:
Изображение
Изображение
Аватар
sladko mam4e
Редовен
 ---
Мнения: 54
Регистрация: 09 Юли 2008 19:12

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот Dessita на 11 Юли 2008 09:06

Рени, съжалявам, че се е случило така с детето! Много благодарности и за информацията, една от градините, към моито се бях ориентирала-точно тази......отпада от списъка.
Изображение
Изображение
Аватар
Dessita
Жител на Mamaibebe
 ---
Мнения: 7773
Регистрация: 16 Апр 2007 16:33
Местоположение: София

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот tsvetoslava на 11 Юли 2008 14:00

Да не повярваш ,че това може да се случи в ЧДГ,където би трябвало всичко да е много по-добре.А от държавните всичко може да се очаква. :madd: :madd:
Изображение
Изображение
Аватар
tsvetoslava
Фен на Mamaibebe
 ---
Мнения: 543
Регистрация: 03 Яну 2008 22:30
Местоположение: plovdiv

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот megi i bebeto на 13 Юли 2008 14:30

Аз ще се изкажа за една овщинска или държавна детска градина(не знам как точно се води),става дума за д.гр. която посещава големият ми син.Да уточня че тръгна на градина на 3г. и 6 мес.но беше в група с 2 годишните.Нямам никакви оплаквания относно хигиената в градината-още от вратата те посреща чисто поддържано фоаие,тоалетните също са изрядни.Детето ми никога не се е прибрало с мръсно дупе или гащи,в редките случай когато се е напикавал или нещо друго,даже са ми връщали изпрани гащите :wink: Директорката е много отзивчив и приятен човек,за храната горе долу е добре като се има в предвид че им готви частна кухня и им докарват храната,но горе долу има разнообразие.всичко това ми струва месечно около 15-25лв. в зависимост колко дни е ходило детето(по 1,15лв. на ден) :wink:
ИзображениеИзображение
Изображение
megi i bebeto
Фен на Mamaibebe
 ---
Мнения: 999
Регистрация: 25 Мар 2008 11:41
Местоположение: гр.Самоков

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот Reny@Raia на 30 Юли 2008 16:24

Привет на всички мами отново!
Какво ми се случи вчера. Влизам в един магазин на път за яслата на Рая и в него зад щанда стои една от госпожиците, от въпросната детска градина ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци. Бях изумена!!! Обясни ми, че е напуснала, защото директорката се държала много грубо с персонала, режела им от заплатите за щяло и нещяло и не им разрешавала платен отпуск. Много се зарадва, когато разбра, че съм я преместила в друга ясла. Каза ми, че детето ми много е плачело там. Никой не му е обръщал внимание.... памперси рядко се сменяли, а миене на дупета - никога. Много мъчно ми стана...... колко ли е страдало детето ми...
За храната ми каза, че масово са яли грис и кремчета - ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ!!! Плодове и зеленчуци - НЕ СА ИМ ДАВАЛИ ВЪОБщЕ! Бясна съм и не знам какво да направя..... Нямам никакви доказателства......
Та искам да обобщя. Това, че дадена ЧДГ има собствена кухня в случая ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци - не означава, че готвят разнообразна храна на децата. Това, че се плащат огромни суми пари, за да се полагат по-добри грижи за децата ни - не значи нищо - всичко е бизнес.
Някои от вас могат да ме упрекнат, че въпросната госпожица ми е казала тези неща за отмъщение на директорката... аз лично и вярвам. А Вие - преценете сами!
Reny@Raia
 ---
Мнения: 2
Регистрация: 08 Юли 2008 14:15

very god!

Мнениеот sslivigo на 01 Авг 2008 21:00

Every man is the architect of his own fortune.

.*. /~ .~\ /~ ~\ /~ .~\ /~ ~\
*** '  `\/'  * '  `\/'  *
 V ( MY LOEV TO YOU.*)(    . *)
/\|/\ \  wow gold, .*./ \ wow gold, *./
 |  `\ .  . .*/'一 `\ .  . .*/'
 |  `\ * .*. */' _ _ `\ * .*. */'
   `\ * */' ( `\/'*) `\ * */' wow gold,
    `\/'  \ */' `\/'
      `\/'wow gold,
wow gold,
hello wow gold
sslivigo
 ---
Мнения: 2
Регистрация: 29 Юли 2008 11:50

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- ВОДЕТЕ децата си там!

Мнениеот liza_style на 30 Яну 2014 00:15

Здравейте!
На този (вече доста стар) форум попаднах още през септември месец (2013) когато се наложи да търся подходяща градина за малката си. Притесних се от прочетеното, но по природа съм оптимист и реших да проверя доколко написано е вярно за ден днешен. Затова ще пиша само за своите впечатления. Изчаках да мине няколко месеца, да съм обективна в мнението си. Та след почти четири месеца мога със 10000% да заявя, че градината е страхотна! Възпитателките млади,но опитни, усмихнати, внимателни. Винаги отговарят на всички въпроси, знаят особености на всяко едно дете. Директорка също е много внимателно, до сега не ми се е случвало да не ми отговори на въпросите, да не върне обаждане или да ми се случи нещо подобно от описано по форумите. Относно коментара, че не пускат родителите да се "разхождат" в самата градина (което не е точно така, всеки родител влиза в градината след като позвъни на вратата, има видео наблюдение, заключена врата, което гарантира СИГУРНОСТ на децата), след което се влиза в самата градина (в коридора, където оставят децата за преобуване), аз пък бях очарована от факта, че родителите не се "разхождат" по стаите, което означава, че се намалява риска от пренасяне на вирусите, бактерии и т.н. Но когато дойдохме да видим градината, обстойно ни показаха всяка една стая! Относно коментар за хигиена на децата, за този период никога не съм прибирала детето си мръсно или с "пълен памперс", винаги е преоблечено, винаги ми се казва как се е държала, какво е яла, как е спала, ама всичко и подробно! Пуснах малката на градина на 1,9годинки, сега е на 2,3г и вече я научили на много полезни неща (включително и на гърнето!), щерката ходи със желание (което потвърждава, че детето се чувства комфортно), така че съм много много доволна и много съм благодарна на възпитателките в градината, че се отнасят със душата към децата ни и вършат професионално задълженията си.
Ако някоя мама има въпроси, пишете на имейл, ще отговоря!
liza_style
 ---
Мнения: 1
Регистрация: 29 Яну 2014 22:49

Re: ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци- не водете децата си там!

Мнениеот stanimira_1111 на 27 Май 2014 09:25

Здравейте,
Искам и аз да оставя мнение, тъй като аз самата дълго се рових за повече информация от родители. Ванката беше на 1.3г., когато започна да посещава Ежко Бежко. Много бързо свикна детето (за 2 - 3 дни) и вече една година нямаме никакви проблеми. Всички в яслата са много мили и много се грижат за децата. Само хубави думи мога да кажа за тази градината, препоръчвам я на всичките си приятели. Ако някой се интересува от повече инфорация, пишете на мейла ми, с радост ще помогна.
stanimira_1111
 ---
Мнения: 1
Регистрация: 26 Май 2014 17:59


Назад към Бебето и детето

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта

Икони легенда Покажи легендата Скрий легендата

 • Няма нови мнения
 • Няма нови мнения
  (моя тема)
 • Няма нови мнения (моя, популярна тема)
 • Няма нови мнения
  (популярна тема)
 • Няма нови мнения
  (заключена тема)
 • Няма нови мнения (моя, заключена тема)
 • Има нови мнения
 • Има нови мнения
  (моя тема)
 • Има нови мнения
  (моя, популярна тема)
 • Има нови мнения
  (популярна тема)
 • Има нови мнения
  (заключена тема)
 • Има нови мнения
  (заключена моя тема)
 • Преместена тема
 • Съобщение
  (няма нови мнения)
 • Съобщение (няма нови мнения, заключено)
 • Мое съобщение (няма нови мнения, заключено)
 • Мое съобщение
  (няма нови мнения )
 • Съобщение
  (има нови мнения)
 • Съобщение (има нови мнения, заключено)
 • Мое съобщение (има нови мнения, заключено)
 • Мое съобщение
  (има нови мнения)
 • Важна тема
  (няма нови мнения)
 • Важна тема (няма нови мнения, заключена)
 • Моя важна тема (няма нови мнения, заключена)
 • Моя важна тема
  (няма нови мнения)
 • Важна тема
  (има нови мнения)
 • Важна тема (има нови мнения, заключена)
 • Моя важна тема (има нови мнения, заключена)
 • Моя важна тема (има нови мнения)
 • www.mamaibebe.com