delchevadi написа:Cаmellia в суперите има ли го или ти го донасят от вън?
Camellia написа:Аз, когато ми се налага да пера, за всякакви петна използвам един препарат на марката K2r. Надписа е на немски - Gallseifen Fleckenloser. В бяло шише със зелена капачка и зелен "етикет". Етикет е в кавички, защото е нарисуван. И на зеления етикет има нарисувани дънки, пльоснати върху пералня, на петна и същия препарат ги полива. Ама какво обяснение вкараааах.Валерия беше на 4 месеца, когато го ползвах. Премахва всякакви петна. Също и стари които не са се изпрали при предишно пране.
mamito85 написа:Camellia написа:Аз, когато ми се налага да пера, за всякакви петна използвам един препарат на марката K2r. Надписа е на немски - Gallseifen Fleckenloser. В бяло шише със зелена капачка и зелен "етикет". Етикет е в кавички, защото е нарисуван. И на зеления етикет има нарисувани дънки, пльоснати върху пералня, на петна и същия препарат ги полива. Ама какво обяснение вкараааах.Валерия беше на 4 месеца, когато го ползвах. Премахва всякакви петна. Също и стари които не са се изпрали при предишно пране.
Ками, нищо не ми говори това![]()
Ако можеш да го снимаш ще ти бъда благодарна!
![]()
Назад към Стоки, услуги, магазини
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта