от keri_r на 05 Фев 2016 13:35
Здравейте!
С моят приятел правим опити за бебе от година и половина. Цикълът ми е на 28-30 дни. Последният цикъл който имах беше на 17.12.2015 и беше съвсем нормален. На 24.12 правихме опити отново, както и на 9.01. Очаквах М да ми дойде на 14-15 Януари, но така и не дойде. Изчаках 10 дни, като имах всички симптоми на М. Дори гърдите ми ме боляха ужасно много още от 5 Януари. Имах болки леки ниско долу и ужасен апетит, голяма сънливост. Първи тест направих на 26.01 /с първа урина/ - с втора бледа черта. Реших да изчакам 48 часа и да го повторя. След 2 дни /28.01/ реших да направя още един, но леко ми прицапа едно леко розово течение. Сестра ми ме повика да ме пита дали не съм правила тест и аз и обясних, че май ми е дошло. Въпреки това тя ме накара да направя и другия. Той беше с втора ясна черта, при което реших да отида на гинеколог. Споделих и че май ми е дошло. Жената ме гледа на ехографа и каза, че към този момент не се вижда нищо, но пък тестовете са положителни. Погледна все пак и вагинално и ми потече съвсем малко, като при начална менструация. Нейният отговор беше: "Или е твърде рано, или матката е обърната и не може да се види нищо, или е имало ембрион, който не се е имплантирал добре и организмът ще го отхвърли". Така ми каза, когато свърши да отида отново. Когато се прибрах обаче имах адски болки с няколко капки розово-червено течение и така цяла нощ. На другият ден изхвърлих 2 големи съсирека при което помислих че ще ми дойде нормално, но не. Вече 8 ден си имам ръждиво течение и то само по няколко капки на ден. Имам леки болежки ниско долу и апетит. Ходя често до тоалетната. Така или иначе трябва да изчакам да ми свърши за да отида пак. Искам да попитам има ли и други с моите симптоми и какво според вас означава това. Много ми е притеснено и не знам какво да правя. Благодаря Ви предварително!