Юзерче,млякото на Хип също е мазничко ползвах розов Хип с Дени защото другите млека не го засищаха та помня ,че едва миех шишето
Сега ползвам Аптамил уж има хубави отзиви и малкия го приема добре ака по 1-2 пъти дневно и смятам е нормално.
Аз пък смятам ,че щом детенце е ок от точно това мляко няма нужда да го сменяш та нали е за новородено зависи си от самото детенце как го приема коремчето а Ивето ,като и понася екстра аз на твое място не бих го сменила
Акта мисля ,че е нужен за записване вероятно някои правят компромис щото съм чувала как таксууват прегледа на бебето защото няма акт забраждане и не е записано ,при нас я няма тая практика да идва педиатъра вкъщи,той ми е комшия нашия педи и цялото семейство сме записани при него и ако го извикам няма проблем,ще дойде но ми се ще по на време да ида да го запиша.
Юзерче,по колко време суче Ивето и по колко Ам изяжда след това
Ванко май хапва доста малко днеснцял ден беше само на кърма но не смятам ,че изсуква много мисля,че нямам много кърма.Ей го сега сука 10 минути и заспа на цицата и го оставих,след по малко от час се събуди инвзе да дзяпа и да търси пак да суче и реших да му направя Ам да си го нахраня добре а той изцока 20 мл и сега спи ,като порче
Цяла нощ е спал и цял ден също и с мъжо се шегуваме ,че не личи да имам бебе в нашия дом пу пу да не са му уроки но е доста кротък за сега