Страница 3 от 4

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2007 17:28
от MAlena
Аз винаги правя застройка, 1-2 л. кисело мляко, 1 яйце и 1 с.л. оцет. Аз зная, че оцет се слага да не се пресече яйцето, а виждам, че повечето от вас не слагат. Та се зачудих без оцет не се ли пресича???? :thinkk:

МнениеПубликувано на: 24 Дек 2007 19:21
от Elisha
Аз знам, че като се отдели белтъка от яйцето не се пресича. Иначе,не, не обичам да застройвам кой знае колко и затова рядко правя застройки на супите.

МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007 12:55
от Toni_Jeleva
Аз не правя застройка, защото обичам да са ми по- бистри супите, така съм свикнала може би, мъжо няма претенции, стига да се наяде :lol:

МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007 14:26
от semiramida
Гласувах с трета опция- Понякога. :lol:
Обикновено я правя на пилешка супа и супа-топчета. Моята застройка е само от кисело мляко, никога не съм слагала яйца или нещо друго. :wink:

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2008 14:43
от Валентина
Понякога правя,понякога не.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2008 21:32
от olira
Застройвам само някои супи. Винаги деля яйцата и в застройката слагам само жълтъците, така не се прсича. Белтъците използвам за някой десерт.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008 02:12
от mama_Beti
Правя,но не на всяка супа.Предимно с прясно мляко (като нямам правя с кисело)и яйце.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 17:05
от Silvi 26
Аз винаги ги застройвам иначе не са ми вкусни.Застройвам с кисело мляко и яйце.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 00:48
от milenka
И аз винаги застройвам супите,защото застройката им придава плътност,а аз така ги харесвам. Обикновенно застройката е от яйце и кисело мляко,но понякога е само от мляко. Дори се е случвало след като я сервирам,тогава да си слагаме мляко-много ми е вкусно.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2008 23:55
от borqna erinina
Мъжа ми не обича със застройка,но преди я правех с 1 л.кисело млеко и натрошено сирене

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2008 23:09
от otdale4eni
аз по принцип необичам никакви супи единствено ям леща и пилешка ако аз си я направя или едната от бабите ми,а от когато се омъжих ям и на мъжо ми но винаги да е застроена със яйце оцет и прясно мляко защото аз без застроика незнам пък как ще изглежда само бюлон.а ако е като тук в испания месото е отвратително насилствено пораснали животни и бульона става отвратителен без никакъв вкус.така че и да не правите тук се налага многоооооооо допълнителни добавки за да стане добре ястието :roll:

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 02:40
от m_erilin
Silvi 26 написа:Аз винаги ги застройвам иначе не са ми вкусни.Застройвам с кисело мляко и яйце.

И аз така правя.

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 21:07
от ewka
винаги застройвам- 2-3 жълтъка+ 2-3 с.л. кисело мляко+ 1-2 капки оцет+ сух магданоз=супер застройка и не се пресича от оцета! :D

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 00:24
от Имар
Да,едната е с прясно мляко,другата с кисело и яйце

Re: Застройка на супа....

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 21:06
от japito
1-яйце и малко оцет - винаги застройвам супите!!!