Модератори: ALEKS, sn_vasileva, nikita_perez, Ianitza
danielle написа:Някой има ли представа колко голям пакет памперси и кърпички за бебето трябват? Решила съм да раждам в Майчин дом София, но не вярвам да имат по-специални изисквания за бройката отколкото в другите болници.
Купила съм едни кърпички, дето са 80 бр. в пакета, ама не ми се ще да им ги оставям ако ще ползват само 20-30 от тях.
danielle написа:Някой има ли представа колко голям пакет памперси и кърпички за бебето трябват? Решила съм да раждам в Майчин дом София, но не вярвам да имат по-специални изисквания за бройката отколкото в другите болници.
Купила съм едни кърпички, дето са 80 бр. в пакета, ама не ми се ще да им ги оставям ако ще ползват само 20-30 от тях.
fire_girl написа:Здравейте!Аз ще раждам през март, но тъй като не съм от София, би ми се искало да знам, ако има мами, които са раждали в "Хигията"-Пазарджик, да споделят какво е необходимо да си вземеш.Само да поясня, че ще раждам със секцио.Мн. ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете!Благодаря!!!
GONZINKA написа:Скоро ще раждам.Вече стегнах един сак за всеки случай да не тръгне бебока.
Сложих чехли-2бр.,хавлия и хавлиена кърпа,нощница и пижама по 1бр.,дамски превръзки и
лигнин,тоалетна х-я,чорапи-2бр.,килотки и сутиен за кърмене,прибори за хранене,мокри и
сухи кърпички.Остава да си взема-лична карта,направление и изследвания,тоалетни принадлежности(шампоан,сапун,четка и паста за зъби и т.н;(
Незнам точно какво ще ми трябва и какво още ще ми трябва.Дали ще ми трябва помпичка за
кърма незнам.Ако някой знае да ми каже
Назад към Бременност и Раждане
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта