от lusijna на 23 Яну 2009 14:45
Здравейте момичета, доста дълго време проучвах и четох информацията за Редуктил. И реших вече съвсем спокойно и уверено да се присъединя към вашия отбор - "жените, който вярват и отслабват с лекарството Редуктил"
Аз съм изключително заета жена. Имам две деца и работя по 12-13 часа на ден. Това е през седмицата, а през почивните дни работя друга работа, която е изключително доходоносна, но е свързана с публични изяви и се налага да изглеждам перфектно. Нужно ми е да отслабна с около 5кг., както ви споделих от работа и ангажименти нямам никакво време за спорт, затова съвсем уверено реших да се доверя на "Рудуктила". Чувствам се уверена, защото ви има Вас жените, от който научих много неща, като например какво да очаквам, и как да реагирам.
Днес си купих лекарството от 15мг., за 78лв. малко по скъпо е от тези в големите градове но мисля, че е поносимо. Решила съм да го започна от понеделник, и Ви обещавам често да пиша какво се случва с мен как се чувствам, и как ми действа .
Много неща са се изписали в тази тема, затова аз няма да ги повторям, само ще помоля дамите с негативните и вулгарни мнения да спрат да пишат, защото един възпитан човек, ако неможе да каже нещо хубаво, просто премълчава. Едно е да си изкажеш мнението Богдана, но съвсем друго и унизително е да го налагаш по такъв вулгарен начин. Мога да оборя всяка една твоя теза, затова се надявам вече да си премирила.
Както хиляди пъти много жени са казвали, всеки има правото сам и свободно да взема решения, без да бъде притискан и подтикван от други хора и обстоятелства. Мисля, че този форум е чудесен за всички, който са избрали и прилагат отслабването с медикамента "РЕДУКТИЛ"