Модератори: nikita_perez, Nifada, deia80
mama_moni_rali написа:Здравейте и от мен.
Петя честито, ти приключваш, аз започвам.
Обаче имам нужда не от 9 ами поне 3-4 пъти по-толкова да сваля![]()
И такаа, аз бях започнала 90-дневната диета, след като спрях да кърмя дъщеря си, но нещо не ми се получино сега вече съм твърдо навита, защото съм на работа и нещо ми идва в повече умората от килограмите, крака ме болят, надуват се, кръста също ме наболява....Абе тежат си килцата. Не съм се теглила точно но съм в порядъка на 80-90 кг. Трябва да стана 65( това ми е теглото в което се чувствам най- добре) Ще съчетая диетата с много ходене, много работа и поне по час тренировка на крос-тренажора на ден.
Страхувам се от кантара и не мисля да си купувам, гащите са ми най- добрия кантар![]()
Надявам се на малко подкрепа от ваша страна и най- вече да ме приемете в групата, отново и да има с кой да споделям драмите си
veselka14 написа:Здравей,ако искаш да постигнеш желания резултат,си намери добра компания,тема където всеки ден ще споделяш менюта,ще търсиш съвет и ще четеш мнения,много по лесно е спазването на режима така.От собствен опит го казвам.
veselka14 написа:В тая тема никой не пише..това имах предвид в предния си пост
mi6o4eto написа:Ми то не остана никой май на диета... Всичките отслабнаха и им се вдигна самочувствието, не пишат...
mama_moni_rali написа:Привет,
казвам се Лидия,
вчера и днес съм на принудително водни дни, утре трябва да ми е въглехидратен, ще го изкарам на солети. Хвана ме гадния летен вирус но и от него има файда
petyastefanova написа:Да се оправяш по-бързо. Ще имаш голям резултат в кантара.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта