на мен ми допадна мнението на иво,които е абсолютно прав ,че иогите са открили пътя давним давно,а ние сега се опитваме на напипаме топлата вода.5пъти кои яде/аз като съм в депресия/ама наистина ако се яде толкова много как ще се изчисти организмът,а това е всъщност за хора без други занимания-правят си под час меню,стоят в къщи и набиват.не виждам ако си зает човек как ще си угаждаш на душицата ,сутрин те будят 2 деца с крясъци,ти почваш да ги гласиш за градина и училище ,да оправяш стаи,кафета,мъж,и си казваш еи сега ще си направя една здравословна закуска,ще си я изпапкам и не ми пука със задръстванията в колко ще се завлека на работа.работиш,работиш и както си в час пред у-ците,или си с пациент в кабинета,или караш трамвая по околовръстното изведнъж се сещаш,че е време да се подкрепиш с 2ра закуска.после нагло се обръщаш и казваш на колегите си -извиняваите,ама аз ша спра да работя щот пазя диета и тряя да ям,а като стане време за ве4еря направо отиваш при шефа си и му казваш -шефе,ако еисеа не ям после квото хапна и ше се залепи еи тука.а в къщи като се прибера имам толкова мнвреме,че направо сядам на масата.
смъртта е занимание самотно за бредбъри,а за моята скромна главица диетуването е занимание за хора,които не знаят кво да правят свободното си време и имат излишни пари да ги даат на всякакви самоизявили се диетолози-ама кои е завършил медицина и после е специлизирал диетология от тях?