от Uliana на 04 Фев 2009 11:30
Ако това което ще напиша е спам, се извинявам предварително!
Искам да кажа някои неща ....
В този форум съм от .... две години, срещнах много приятели и много ми харесва! Винаги съм се стремяла да не обидя никой, да не го засегна, но и да си кажа каквото мисля ... Имам мнение за повечето тук, които са редовни ....
Няма да забравя няколко случки ...
Бях бременна в 6-7 месец във нашата темичка пишеш една майка , която 2 пъти прави аборт с тризнаци, после я оперираха, после уж си осинови дете .... всичко бе лъжа, всички се потресохме, а зго приех много тежко и написах един пост в който и казах какво мисля аз и че никойняма да и повярва!
Следващата случка беше с една майка, която явно модераторите са блокирали, защото вечно беше нанож с повечето потребители! Толкова грубости не бях чувала и виждала от една жена, която е майка!
Дессита беше написала че е изтрила снимките от дома си, защото е получила ЛС, в които я 'поздравяват' за уютния дом!
Аз когато пусна тема го правя, защото имам нужда от съвет, от реален съвет от хора които не познават мен, семейството ми и биха оценили лошите и добрите страни!
Мразя да се заяждам, не обичам интригите, но това ми дойде в повече .....
АБЕ ХОРА, ТЕЗИ ФОРУМИ НЕ СА ЗА ЗАЯЖДАНЕ, ЛИЦЕМЕРНИЧЕНЕ, УБИВАНЕ НА ВРЕМЕТО, ПРИСМЕХ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е Е ДРУГО!!!! ТОЛКОВА ПРОСТАНИЩА МЕ КАРА ДА СЪЖАЛЯВАМ ТАКИВА ХОРА, УЖ СЕ ПРЕСМИВАТ НА ДРУГИТЕ, А НЕ ВИЖДАТ КОЛКО ИМ Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ!!!
Отвратена съм, какви хора може да има ....
В тази тема не мога да намеря хора с които да диетувам, а и явно няма интерес! Защо не я заключат Модераторите?!!!