Модератори: nikita_perez, Nifada, deia80
vesela23 написа:Най-добре да се почне диета е след като майката спре да кърми, защото чрез кърмата се дава на детето всички витамини и минерали и аз не мисля да лишаваме децата си от тях.
alex76 написа:vesela23 написа:Най-добре да се почне диета е след като майката спре да кърми, защото чрез кърмата се дава на детето всички витамини и минерали и аз не мисля да лишаваме децата си от тях.това не значи че докато кърми майката трябва да яде за двама
kama4e написа:alex76 написа:vesela23 написа:Най-добре да се почне диета е след като майката спре да кърми, защото чрез кърмата се дава на детето всички витамини и минерали и аз не мисля да лишаваме децата си от тях.това не значи че докато кърми майката трябва да яде за двама
Или до като е бременна.![]()
alex76 написа:kama4e написа:alex76 написа:vesela23 написа:Най-добре да се почне диета е след като майката спре да кърми, защото чрез кърмата се дава на детето всички витамини и минерали и аз не мисля да лишаваме децата си от тях.това не значи че докато кърми майката трябва да яде за двама
![]()
то и аз там съм сгрешила
kama4e написа:alex76 написа:kama4e написа:alex76 написа:vesela23 написа:Най-добре да се почне диета е след като майката спре да кърми, защото чрез кърмата се дава на детето всички витамини и минерали и аз не мисля да лишаваме децата си от тях.това не значи че докато кърми майката трябва да яде за двама
![]()
то и аз там съм сгрешила
Всички сме у кюпа.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта