Момичета,пуснах нова тема защото старата е вече 15 страници.

Модератори: nikita_perez, Nifada, deia80
natalcheto написа:Момичета,нещо не свалям.Не съм на някаква специална диета.Просто се ограничавам.Не ям хляб,не пия газирано...и ям значително малко.Не знам какво да правя.Може би една лунна да побутна нещата?
![]()
nikita_perez написа:natalcheto написа:Момичета,нещо не свалям.Не съм на някаква специална диета.Просто се ограничавам.Не ям хляб,не пия газирано...и ям значително малко.Не знам какво да правя.Може би една лунна да побутна нещата?
![]()
Нати , пробвай с лунна утре.Хайде ще се подкрепяме ,че аз нали се уливам със сладко по цял ден и с лунна разтоварвам.
Пробвай да не хапваш НИщО след 17ч.Малко е трудно , но се свиква след два-три дена и става навик.Така се слабее трайно .Успех , миличка.
Радвам се ,че си упорита и не се примиряваш с килограмите .Имам поне две познати , които доста напълняха след раждането , само мрънкат ,че са дебелички , но нищо неправят и дори са минали на "режим" - хранене по навик и от нямане какво да правят.Така нищо не свалят килограми.И аз искам да съм слаба и да хапвам всичко в каквито искам количества , но не става.За съжаление все трябва да се ограничавам и да намалям темпото от време на време.
Успех на всички.
natalcheto написа:nikita_perez написа:natalcheto написа:Момичета,нещо не свалям.Не съм на някаква специална диета.Просто се ограничавам.Не ям хляб,не пия газирано...и ям значително малко.Не знам какво да правя.Може би една лунна да побутна нещата?
![]()
Нати , пробвай с лунна утре.Хайде ще се подкрепяме ,че аз нали се уливам със сладко по цял ден и с лунна разтоварвам.
Пробвай да не хапваш НИщО след 17ч.Малко е трудно , но се свиква след два-три дена и става навик.Така се слабее трайно .Успех , миличка.
Радвам се ,че си упорита и не се примиряваш с килограмите .Имам поне две познати , които доста напълняха след раждането , само мрънкат ,че са дебелички , но нищо неправят и дори са минали на "режим" - хранене по навик и от нямане какво да правят.Така нищо не свалят килограми.И аз искам да съм слаба и да хапвам всичко в каквито искам количества , но не става.За съжаление все трябва да се ограничавам и да намалям темпото от време на време.
Успех на всички.
Мерси,Никита!Може би и в това ми е проблема,цял ден може нищо да не ям,но вечер хапвам макар и малко и то къч 22ч...това май е най вредноЗатова от днес вече няма да правя така.А утре заедно ще лунуваме,нали?!
![]()
![]()
stefania_K написа:Ох,и аз трябва да се вталя,но все нещо ми пречи на диетите,а аз веднъж отпусна ли се-край.![]()
alex76 написа:Ето ме и мен в новата темичка![]()
Само минусчета да записваме тук![]()
Аз все още не съм на никаква диетано хапвам здравословно
За вечеря риба тон и салатка
![]()
tintet написа:alex76 написа:Ето ме и мен в новата темичка![]()
![]()
Как си хапваш рибата тон от консерва или си я приготвяш сама?
alex76 написа:tintet написа:alex76 написа:Ето ме и мен в новата темичка![]()
![]()
Как си хапваш рибата тон от консерва или си я приготвяш сама?
КонсервичкаБързо
лесно
вкусно
![]()
alex76 написа:stefania_K написа:Ох,и аз трябва да се вталя,но все нещо ми пречи на диетите,а аз веднъж отпусна ли се-край.![]()
Стефи как сиБях се затъжила за теб
![]()
stefania_K написа:alex76 написа:stefania_K написа:Ох,и аз трябва да се вталя,но все нещо ми пречи на диетите,а аз веднъж отпусна ли се-край.![]()
Стефи как сиБях се затъжила за теб
![]()
С скрила съм се и ме е срам да изляза от дупката,а все съм гладна![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта