Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bubu23 Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
baby_born Пристрастен

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 11:54 am Заглавие: |
|
|
Здравей!Хич не ти е тъп въпроса...
Пликчетата се казват колектор за урина.Обаче да ти кажа не помня име на фирма производител.Продават ги в аптеките.По-хубави се тези с "дунапренчето" на лепенката, другите са по-евтини но не се залепят и се разливат в памперса.Ако искаш ще ти пиша на ЛС за употребата им.
|
|
го^re |
|
 |
bubu23 Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
mi6a Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Има различни за момиченца и момченца. Аз имам момиченце и стана много лесно, въпреки че и аз като теб се притеснявах. С момченцата си мисля, че даже е по-лесно. Оставих я малко голичка, залепих и колектора и тя се изпишка. Предполагам че веднага след сън ще се изпишка бързо
|
|
го^re |
|
 |
bubu23 Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
Nifada Модератор

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Аз видях голям зор когато трябваше да ползвам това колекторче. Беше се разлепило и всичко се беше изляло в памперса. За това като я разпових, я оставих за 5 минутки без памперс и дебнех с контейнерчето. Щом почна да пишка го подложих и събрах достатъчно.
Нали знаеш, че урината се събира в контейнерче, което също се купува от аптеката?
|
|
го^re |
|
 |
bubu23 Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
nadinbg2002_ Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
Nifada Модератор

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Чак пък в банята.... Те като се събудят винаги малко след това се изпишкват. така че ако имаш място, където я повиваш ( сменяш памперсите), просто свали пълния и я остави да поритка така ( подложи нов отдолу да не опишка) и до 5-10 мин все ще изпишка нещо. Ти бъди готова или със превареното бурканче ( или с контейнерче от аптеката) и го подложи. Не е нужно да го напълниш до горе. Една трета от контейнерчето е достатъчна. Според мен ще ти е по-лесно да купиш контейнерче, струва стотинки, но ти си решаваш дали да вариш бурканче.
Другият вариант е да слагаш колекторче, но аз лично не бях доволна от него и не ми свърши работа. Беше се разлепило и разляло в памперса.
|
|
го^re |
|
 |
petq_d Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 2:52 pm Заглавие: |
|
|
За изследванията на 6 мес. взех от тия стерилните чашки за урина,които се продават в аптеката.Събухме памперса и както е в легнало положение като започна да пишка само го подложих и готово.За изследванията,които се правят на годинката вече я сложих на гърнето като предарително го бях измила много хубаво.Като се изпишка го прехвърлих в стерилната чашка.Нямаше проблеми!
|
|
го^re |
|
 |
nadinbg2002_ Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
Nifada Модератор

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Сега се сещам, че втория път и аз направих това с гърнето, като се надявах да не се изака. И като се изпишка, бързо я вдигнах и напълних контейнерчето.
|
|
го^re |
|
 |
Rumy Отличник

|
Пуснато на: Пон Дек 24, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
mi6a написа: |
Има различни за момиченца и момченца. Аз имам момиченце и стана много лесно, въпреки че и аз като теб се притеснявах. С момченцата си мисля, че даже е по-лесно. Оставих я малко голичка, залепих и колектора и тя се изпишка. Предполагам че веднага след сън ще се изпишка бързо |
Даже ще ти е доста по леко с момченце. С момиченцата става доста по трудно. Но са доста удобни колекторите.
|
|
го^re |
|
 |
baby_188 Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
Iveta Gocheva Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Тук пък не им правят изледвания кръв и урина, даже като питах педиатърката и ме гледаше доста въпросително, ако не му направят до лятото сигурно като си дойда в Бг ще му направя и аз.
|
|
го^re |
|
 |
|