Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
denita Начинаещ

|
|
го^re |
|
 |
zng Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 9:28 pm Заглавие: |
|
|
Здравей,аз използвах клин.За прибиране на корема не ми помогна толкова,но за подпиране на кръста след операцията-да.Вървях много по-лесно с него и болката не се усещаше толкова.Клинът се казва Рита.А белегът го мазах с контратубекс 6 седмици и нямаше резултат.Може би е трябвало да продължа по-дълго.Нека мами,които са го ползвали по-дълго да кажат дали са доволни.
|
|
го^re |
|
 |
zng Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да пиша,че направих 5 процедури с лампа Биоптрон за по-бързо затваряне от 6-я до 10-я ден включително след операцията.
|
|
го^re |
|
 |
fantania Редовен

Регистриран на: 04 Ное 2007 Мнения: 57 Местожителство: преди - Бургас, сега - отвъд океана
|
|
го^re |
|
 |
fantania Редовен

Регистриран на: 04 Ное 2007 Мнения: 57 Местожителство: преди - Бургас, сега - отвъд океана
|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да кажа, че по едно време мазах сикатрикса с "бял крем "Рачев". Мисля, че сега бих почнала направо с него, живот и здраве. Поздрави!
|
|
го^re |
|
 |
kiarra Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 1:10 pm Заглавие: |
|
|
И аз не съм ползвала стягащи колани, единствено след операцията носех онези дълбоки "страсто-убийки", за които спомена fantania Доста са грозни, но пък наистина с тях се чувствах много по-добре. Носих ги около 20 дни, след което се върнах към нормално бельо. Белега мажех с Контратубекс, но и аз не съм забелязала някакъв страхотен ефект. Напротив, белега придоби цвета на останалата кожа доста месеци след операцията. Когато ходих на контролен преглед при моята акушерка, тя погледна белега ми и каза, че е очаквала да не се личи толкова много, но при всички жени било различно, при едни почти не личи, докато при други - точно обратното. Е, аз съм била от втория тип Но какво пък, на плажа дори с доста изрязан бански, белега не се вижда, така че споко
|
|
го^re |
|
 |
Geritop Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Аз носих два размера стягащи гащи - единият номер след 2-3 седмици ми стана голям, минах на по-малкия размер. В момента не нося. Обаче си мисля за коремни преси, а ме е страх да не си издефектя корема нещо. Fantania, сериозно ли след 45-я ден си ги правила?
А раната не мажа с нищо специално. Преди 2 седмици ми беше прокървила малко, но сега нищо й няма. Слагах на 2 пъти Топоцин и няколко пъти съм се мазвала с кремчето против подсичане на Бочко.
И да попитам - като натиснете белега, стои ли твърд под кожата?
|
|
го^re |
|
 |
stefania_K Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
nikita_perez Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
snejanka9
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Да, ползвах - колан за стягане, дадоха ми го, не зная марката.
Мазила - не.
|
|
го^re |
|
 |
Desi & Gabi Фен на Mamaibebe

Регистриран на: 22 Окт 2006 Мнения: 560 Местожителство: Велико Търново
|
|
го^re |
|
 |
Nifada Модератор

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Бях си поръчала клин за стягане, но той толкова ме изнервяше, че го слагах рядко. В резултат - нищо не се стегна. А белегът го мазах доста време с контратубекс и той в средата просто изчезна, но останаха две черти - дебели и лилави, отстрани. така си е и сега.
|
|
го^re |
|
 |
Feliche Начинаещ
|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Geritop написа: |
И да попитам - като натиснете белега, стои ли твърд под кожата? |
Да, стои твърд под кожата.
Белега не ме притеснява толкова, колкото коремчето. Доки каза, че мога да си сложа колан и да правя упражнения след 40-тия ден.
|
|
го^re |
|
 |
fantania Редовен

|
|
го^re |
|
 |
maiamibee Сериозен

Регистриран на: 01 Ное 2007 Мнения: 153 Местожителство: София с. Лозен
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 9:05 pm Заглавие: |
|
|
аз бързо си възвърнах формата
Не съм носила нищо за стягане и коремчето само се скри но с белега не мога да се справя. не е голям нито гаден но ме дразни. доста неща пробвах, но незнам дали са му повлияли, защото нямам представа как щеше да е ако нищо не съм му правила
|
|
го^re |
|
 |
|