|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
duda Сериозен

Регистриран на: 10 Сеп 2007 Мнения: 171 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:03 am Заглавие: |
|
|
ваня написа: |
НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ ОБЗЕМА ВСЕ ЕДНА И СЪЩА МИСЪЛ ЧЕ НЕ СТАВА СПРИ ДА МИСЛИШ ИЗОПЩО ЗА ТОВА И ЩЕ ВИДИШ КАК ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ КАЗВАМ ГО ОТ ОПИТ |
Наистина е така,чакахме дъщеря ни 5 години и наистина в момента,в който се отказахме се получи.
|
|
го^re |
|
 |
ewka Редовен
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 7:03 pm Заглавие: |
|
|
ще ти разкажа как стана при нас. Значи бях при лекар,който ми направи куп изследвания+ цветна снимка и накрая ми каза,че трябва лапароскопия и може би след това инвитро. Отидох при друг,който каза че цветната снимка е полезна и задължителна,за да се види проходимостта на тръбите,която при мен беше горе-долу наред,защото едната ми тръба беше без пропускливост,а другата със слаба,но все пак осн.проблем се оказа слаба овулация и лекаря каза Клостилбегит за 3 месеца без да ме гледат за фоликули и т.н. Каза още,че на първия месец почти няма шанс,а на втория и третия съответно е най-голям.Така моята схема беше клостилбегит от 3 ден на цикъла по 2 таблетки.Не съм ходила на прегледи след като го изпих,но чудото стана още на първия месец.Но знаеш ли,мисля че наистина когато най-малко очакваш,тогава става,защото аз бях сигурна,че няма да стане от първия месец на стимулацията и го бях приела като етап от лечение,но в никакъв случай не и край на това лечение,но ето че съм сгрешила и дори доста се шашнах,защото не очаквах.УСПЕХ-СИГУРНА СЪМ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА + резултат!!!
|
|
го^re |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|