Здравейте мили мами Вчера си купих една книга на Ан Бакюс "Моето бебе от 1 ден до 3 години" Там пише че може да правиш млякото/АМ/със зеленчуков или пилешки/домашен/ БУЛЬОН. Вместо преварената вода слагаш бульона и добавяш необходимите мерителни лъжици мляко. Аз до сега не съм чувала за такова тип хранене/не че съм много начетена и компетентна де/ Та въпроса ми е някоя мама пробвала ли е? И ако е пробвала, да сподели как точно се прави такъв бульон. Благодаря прадварително
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 4:41 pm Заглавие:
И аз за първи път чувам за това.Иначе съм се пробвала на Дими да му давам зеленчуков и месен булъон,преди да въведа супите,но той не искаше да лизне.Струва ме се странна тази комбинация,защото АМ е сладичко,пък булъона е соленичък и не знам,едва ли на детето ще му е вкусно.Пък и детето ти е на 4 месеца,булъона също си е един вид нова храна и мисля,че е рано за него.
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 2:25 pm Заглавие:
Здравейте аз също я имам тази книга и е много хубава става на въпрос за първото захранване на зеленчуково пюре ако детето отказва зеленчуково пюре е даден пример зеленчуков бульон се добавя към млякото зада може бебето да свикне с вкуса и то по много малко като постепено да се увеличава
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 3:16 pm Заглавие:
petq_d написа:
И аз за първи път чувам за такава комбинация.Не бих дала такъв "коктейл" на детето.
Също.
Това са някакви странни виждания, които за пръв път чувам. Идеята при захранването не е бебето да свиква с вкуса на храната. Нямам думи ..............
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети