Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
angelisti Сериозен

|
|
го^re |
|
 |
иви Редовен

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
И ние имахме един такъв период миналото лято.Мислих че е от топлото и даже излизах навън,че да хапне нещо ,но същата работа,нито вкъщи нито навън.Но след 2-3 седмици си хапваше пак нормално.
|
|
го^re |
|
 |
kristina Отличник

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 3:02 pm Заглавие: |
|
|
angelisti и аз имам такъв проблем, но от 2 седмици спрях да я тормозя, колкото изяде толкова!
Беше ме страх да не обърне деня в нощ и обратно, но детето просто не иска да яде сутрин!
|
|
го^re |
|
 |
daniel4o1982 Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 3:26 pm Заглавие: |
|
|
Ами може би има по-малко апетит сутрин, моето бебе също сутрин с голяма мъка яде, ние се кърмим ктм 6,30-7,00 и после чак към 11 -12. не мисля, че трябва да се притесняваш.
|
|
го^re |
|
 |
k@nella Отличник

|
|
го^re |
|
 |
diana25 Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 10:10 pm Заглавие: |
|
|
не се притеснявай и моя бебо е така.каквото изяде-изяде.сутрин явно не са толкова гладни.аз вече взех да го храня по-кьсно не веднага като се сьбуди.оставям го той си играе в кошарата и чак кьм 7-8 часа яде така е по-гладен.
|
|
го^re |
|
 |
alex76 Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
mishellinna Начинаещ

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 8:37 am Заглавие: |
|
|
Явно не сме само ние така... Бях се поуплашила, въпреки, че накрая го оставих да яде сутрин колкото иска и не веднага след ставане...За сметка на вечерното хранене - то е някакъв ритуал за него. Може да е ял час преди това, но вечерната доза не се пропуска - цялата!!!!
|
|
го^re |
|
 |
baby_188 Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 8:46 am Заглавие: |
|
|
Анджи започна да отказва сутришното мляко когато стана на 6 месеца.Тогава започнах да й давам и попара.И постепенно минахме на 4 хранения.За закуска й давам направо попарка.
|
|
го^re |
|
 |
Rumy Отличник

|
|
го^re |
|
 |
Did Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 7:31 pm Заглавие: |
|
|
По едно време и ние с голям зор пиехме АМ, после ни изникнаха зъбки и аз го отдадох на това, защото почти и друго не ядеше като хората докато избият зъбите, но после пак се повтори и откакто започнах да давам кисело мляко (със страх в началото) нямам проблем изпива си всичките 200мл, а АМ едва 150 изпивахме и то за 1ч и 30мин
|
|
го^re |
|
 |
gery78 Начинаещ
|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 11:27 am Заглавие: |
|
|
И моя шош не яде сутрин с голям апетит. Винаги се мръщи, ама не го насилвам. През деня нямам проблеми и вечер също
|
|
го^re |
|
 |
paun4eto Пристрастен

|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 10:33 am Заглавие: |
|
|
От една седмица и ние сме на този зор...Сутрин и вечер се пада да е на мляко а той му се муси и вечерното със зор го пие ама сутрин...по 100 а пиеше 180.Другата храна със удоволствие я хапва!? на 7 месеца е.
Цитат: |
Анджи започна да отказва сутришното мляко когато стана на 6 месеца.Тогава започнах да й давам и попара.И постепенно минахме на 4 хранения.За закуска й давам направо попарка. |
и само нощното хранене остава мляко нали? и ние направо ще закусваме със попарка или др.!
А един въпрос ако е папкало кашичка или кремче по късно следобед напр.6ч. и към 8ч. вече иска да спи?минало е много малко време-2 ч.давате ли във този случай мляко за заспиването?или като се мине времето което трябва давате на сън да го изцока?
|
|
го^re |
|
 |
Did Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 11:43 am Заглавие: |
|
|
paun4eto написа: |
А един въпрос ако е папкало кашичка или кремче по късно следобед напр.6ч. и към 8ч. вече иска да спи?минало е много малко време-2 ч.давате ли във този случай мляко за заспиването?или като се мине времето което трябва давате на сън да го изцока? |
На нас ни се случва да ядем към 18ч та дори и в 19ч и после да иска да спи и аз си я слагам да си вземе дрямката и така минава поне още час и си става време за другото хранене. Ако дам мляко след като е яла преди 2 ч няма да иска да яде или ако яде повръща.
|
|
го^re |
|
 |
|