|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dessita Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Вее от месец някъде пие нормална вода и не виждам някаква разлика.
|
|
го^re |
|
 |
kate Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
sfesn0t0 Отличник

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Изказвайки напълно непрофесионално мнение, но обосновавайки се на общата култура, която имам все си мисля, че вода със захар (и то не захар, а глюкоза) пият възрастните... така да се каже- да си опресняват мозъка.
Съгласна съм, че нашите чеда също имат нужда от ГЛЮКОЗА (не от захар!!!), която прекрасно могат да поемат чрез пресни плодове. Ако прочетете каква храна трябва да приемат дечицата ни на различна възраст- от 6 мес до 1 год- 1 плод дневно, над 1 год- 2 плода дневно, мисля че тези количества напълно задоволяват нуждите на малкия организъм от глюкоза... и то в естествения й вид, а не преработена в разни чайове или пюрета.
Освен това все се опитвам да поставя себе си в позицията на дъщеря ми... и твърдо съм си отговорила, че когато съм жадна- искам да пия ВОДА- нито сладка вода, нито чай, нито сок, нито каквото и да е друго... а когато ми се пие чай- пия чай... или каквото друго ми се иска... така гледам да правя и с щерка ми.
|
|
го^re |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|