|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
adi.robi Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
mama nati Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
При нас е обратно тя се обажда всеки ден
|
|
го^re |
|
 |
nikita_perez Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 1:18 pm Заглавие: |
|
|
mama nati написа: |
При нас е обратно тя се обажда всеки ден |
И при нас го има това.mama nati",това не те ли подлудява.Мене да...Майка ми не звъни толкова често и то не защото не се интересува от нас , а защото не иска да досажда.
|
|
го^re |
|
 |
psihoterapevti Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 03 Фев 2007 Мнения: 1176 Местожителство: гр.Добрич, по настояще гр.Шумен
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:54 pm Заглавие: |
|
|
nikita_perez написа: |
mama nati написа: |
При нас е обратно тя се обажда всеки ден |
И при нас го има това.mama nati",това не те ли подлудява.Мене да...Майка ми не звъни толкова често и то не защото не се интересува от нас , а защото не иска да досажда. |
И при нас е абсолютно същия филм...
|
|
го^re |
|
 |
stefania_K Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
baby_born Пристрастен

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Ние се чуваме веднъж седмично и се виждаме също толкова често.Лично мъжът ми се обажда на свеки само ,ако има да я пита нещо ,да обсъдят някакви общи планове на двете семейства или нещо подобно.Иначе за пътуване не и се обажда,даже аз го посещам.Свеки е много дискретен човек,така че не се натрапва.
|
|
го^re |
|
 |
sinna Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Момичета, аз малко се стресирах, като чета тука. Имам дъщеря, която ще ражда след 2 месеца. Та аз си мислех, че е нормално да им се обаждам да ги питам как са всеки ден. Че и по няколко пъти. Нали тя е в деликатно положение... Сега се замислям-ами аз може и да досаждам. Я кажете ако майките ви се обаждат всеки ден ще ви е досадно ли? Все пак, не съм свекърва, ама знам ли...
|
|
го^re |
|
 |
didi_24 Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 23 Фев 2007 Мнения: 1557 Местожителство: stara zagora
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
sinna написа: |
Момичета, аз малко се стресирах, като чета тука. Имам дъщеря, която ще ражда след 2 месеца. Та аз си мислех, че е нормално да им се обаждам да ги питам как са всеки ден. Че и по няколко пъти. Нали тя е в деликатно положение... Сега се замислям-ами аз може и да досаждам. Я кажете ако майките ви се обаждат всеки ден ще ви е досадно ли? Все пак, не съм свекърва, ама знам ли... |
Ти не си свекърва, а и звъниш на твоето дете, аз ако моята майка ми звъни често и мен това ме дразни ще и кажа и тя няма да ми се обиди,но ако свекървата го прави едва ли ще и кажа и ще се дразня но ще мрънкам на мъжа ми да и каже да спре.Най добре питай дъщеря си
|
|
го^re |
|
 |
viora13 Сериозен

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 10:28 pm Заглавие: |
|
|
sinna написа: |
Момичета, аз малко се стресирах, като чета тука. Имам дъщеря, която ще ражда след 2 месеца. Та аз си мислех, че е нормално да им се обаждам да ги питам как са всеки ден. Че и по няколко пъти. Нали тя е в деликатно положение... Сега се замислям-ами аз може и да досаждам. Я кажете ако майките ви се обаждат всеки ден ще ви е досадно ли? Все пак, не съм свекърва, ама знам ли... |
sinna,особено докато го няма мъжа ми, с майка ми и баща ми се чувам всяка вечер и не ми тежи-в нашето семейство така сме свикнали.Ако искат не ми пречи и със свекито да се чуваме,но за да разберем кой как е,а не да ми вдигат нервите.
|
|
го^re |
|
 |
Adamant Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 10:59 am Заглавие: |
|
|
Еми ето, консенсус - колкото жените се чуват с майките си, толкова и мъжете да го правят! Равни права, нали така?
Сега, че всяка майка си има нейния характер - верно е, но все пак това е едно обаждане, като не искате да ги слушате, идете в другата стая или някъде ,където не чувате....Не можем да искаме от свекървите си да престанат да бъдат майки и да се притесняват.
То и на нас няма угодия....едни се оплакават, че свекито им не се сещала да се обади, други, че много се обаждала, а аз какво да кажа, като живеем с нея и ни е като опашка ПОНЯКОГА...
Момичета, никога не забравяйте, че има и по-лошо. В крайна сметка, това да звънкат е "Златната среда!"
|
|
го^re |
|
 |
psihoterapevti Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 03 Фев 2007 Мнения: 1176 Местожителство: гр.Добрич, по настояще гр.Шумен
|
|
го^re |
|
 |
momoni Сериозен

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Ние живеем с нея,но ако бяхме отделно щеше да звъни повече на баща си отколкото на нея.
|
|
го^re |
|
 |
mimika76 Редовен

|
|
го^re |
|
 |
ladyfrost Редовен

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 11:24 pm Заглавие: |
|
|
Ние за момента живеем със свекър ми и свекърва ми. Може да ви се стори странно, но мъжът ми, въпреки, че си живеем с тях, си е изключително независим. И сме по-скоро като добри съквартиранти, които си делят един апартамент.
Аз лично много се дразня, когато мойте родители ми се обаждат често. Не обичам непрекъснато да повтарям, че съм добре и че всеки ден все едно и също нещо ми се случва. Чуваме се един-два пъти седмично и толкова стига.
|
|
го^re |
|
 |
мама Меги Пристрастен

|
|
го^re |
|
 |
|
 |
Мама и Бебе Форуми
-> Дом, семейство, работа |
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
Страница 9 от 9 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|