Мама и Бебе Форуми
Уважаеми потребители,
Архив !!!
Страницата, която търсите се намира на следния адрес:

http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?p=97028&



панировка за бутчета-спешно

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Готварско форумче
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
katia1234
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 17 Мар 2007
Мнения: 718
Местожителство: Jambol

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 7:26 am    Заглавие: панировка за бутчета-спешно Отговорете с цитат

мами помогнете и ми дайте рецепта за панирани бутчета, че днес моят мъж иска да му ги правя , а аз незная как Embarassed new





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
petyaico
Пристрастен


Регистриран на: 28 Мар 2007
Мнения: 460

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 8:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Моят мъж вездъж беше панирал пилешко с нея и беше много вкусно:2-3 яйца-зависи колко бутчета ще панираш,отделят се белтъците от жълтъците.Жълтъците се разбиват заедно с половин кафеена чашка бира,малко брашно-да стане не много гъста паста,слага се и сол на вкус.Белтъците се разбиват отделно на сняг с щипка сол и после внимателно и при непрекъснато бъркане се смесват с другата смес.Трябва да се получи пухкава и средно гъста паста.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
katia1234
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 17 Мар 2007
Мнения: 718
Местожителство: Jambol

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

petyaico написа:
Моят мъж вездъж беше панирал пилешко с нея и беше много вкусно:2-3 яйца-зависи колко бутчета ще панираш,отделят се белтъците от жълтъците.Жълтъците се разбиват заедно с половин кафеена чашка бира,малко брашно-да стане не много гъста паста,слага се и сол на вкус.Белтъците се разбиват отделно на сняг с щипка сол и после внимателно и при непрекъснато бъркане се смесват с другата смес.Трябва да се получи пухкава и средно гъста паста.

БЛАГОДАРЯ





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
av4e
Жител на Mamaibebe


Регистриран на: 26 Яну 2007
Мнения: 5553
Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 12:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

можеш и традиционната да направиш - брашно,яйце и галета пак стават вкусни





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dorinceto83
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 07 Мар 2007
Мнения: 596
Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

av4e написа:
можеш и традиционната да направиш - брашно,яйце и галета пак стават вкусни

И аз така ги правя.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Мила
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 11 Мар 2007
Мнения: 598
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

petyaico написа:
Моят мъж вездъж беше панирал пилешко с нея и беше много вкусно:2-3 яйца-зависи колко бутчета ще панираш,отделят се белтъците от жълтъците.Жълтъците се разбиват заедно с половин кафеена чашка бира,малко брашно-да стане не много гъста паста,слага се и сол на вкус.Белтъците се разбиват отделно на сняг с щипка сол и после внимателно и при непрекъснато бъркане се смесват с другата смес.Трябва да се получи пухкава и средно гъста паста.

И аз ги правя така.само че се прави непосредствено преди паниранече,защото иначе "пада" панировката





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Galinche
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 20 Дек 2006
Мнения: 630
Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

petyaico написа:
Моят мъж вездъж беше панирал пилешко с нея и беше много вкусно:2-3 яйца-зависи колко бутчета ще панираш,отделят се белтъците от жълтъците.Жълтъците се разбиват заедно с половин кафеена чашка бира,малко брашно-да стане не много гъста паста,слага се и сол на вкус.Белтъците се разбиват отделно на сняг с щипка сол и после внимателно и при непрекъснато бъркане се смесват с другата смес.Трябва да се получи пухкава и средно гъста паста.

Т. нар. Патафри- явно мъжо е готвач или поне разбира от готвене- Very Happy . По заведенията правят панирани кашкавалчета и сиренца- аз много ги обичам. Поне мисля,че за тази панировка става дума.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
petyaico
Пристрастен


Регистриран на: 28 Мар 2007
Мнения: 460

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Galinche написа:
petyaico написа:
Моят мъж вездъж беше панирал пилешко с нея и беше много вкусно:2-3 яйца-зависи колко бутчета ще панираш,отделят се белтъците от жълтъците.Жълтъците се разбиват заедно с половин кафеена чашка бира,малко брашно-да стане не много гъста паста,слага се и сол на вкус.Белтъците се разбиват отделно на сняг с щипка сол и после внимателно и при непрекъснато бъркане се смесват с другата смес.Трябва да се получи пухкава и средно гъста паста.

Т. нар. Патафри- явно мъжо е готвач или поне разбира от готвене- Very Happy . По заведенията правят панирани кашкавалчета и сиренца- аз много ги обичам. Поне мисля,че за тази панировка става дума.
Наистина обича да готви и когато го прави приготвя разни специалитети, с които на мен не ми се занимава много - много. Embarassed Wink





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Готварско форумче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
www.mamaibebe.com