|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim4ето Пристрастен

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте, момичета. Аз чакам Вики да се събуди за папкане и реших да видя какво сте изписали. Да се похваля - вчера дядото на Вики (моят татко) му купи супер яка количка с летен, зимен кош и столче за кола, и вече сме готови за разходки. Само да блесне малко слънчице през март и сме навън. Нямам търпение, че е скука в къщи.
Марита, и моята операция е без външни шевове - абсолютно нищо не си личи. На горната линия на триъгълника е. Има само един конец, който се вади на 10тия ден с едно дръпване. А упойката ти най-вероятно ще е спинална, защото с епидурална обезболяват при нормално раждане и тя се влива постоянно до колкото знам. А спиналната е еднократна. Или обратното беше. успех на раждането.
su6, ЧЕСТИТ ТИ СИН! Това да имаш дете наистина е най-голямата радост в света, вече и аз го разбрах.
Ilusion, тук ли си? Не си се включвала днес. Да няма радостни новини?!
|
|
го^re |
|
 |
mimenceto555 Начинаещ
Регистриран на: 30 Ное 2007 Мнения: 25 Местожителство: Veliko Tarnovo
|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Zdraveite momi4eta neznam zashto temi4kata za qnuarskite mami e zaklu4ena no dobre 4e vi otkrih da vi se pohvalq imam sin rodi se 4150 i 53sm sas sekcio za sega i davamata sme dobre dnes si doidohme i sega vse oste se opitvam da se okopitq malko 4e e trudno s dve deca.A da ne zabravq 4estito na vsi4ki mami da sa im jivi i zdravi bebocite i mnogo da gi radvat.
|
|
го^re |
|
 |
mim4ето Пристрастен

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
mimenceto555 написа: |
Zdraveite momi4eta neznam zashto temi4kata za qnuarskite mami e zaklu4ena no dobre 4e vi otkrih da vi se pohvalq imam sin rodi se 4150 i 53sm sas sekcio za sega i davamata sme dobre dnes si doidohme i sega vse oste se opitvam da se okopitq malko 4e e trudno s dve deca.A da ne zabravq 4estito na vsi4ki mami da sa im jivi i zdravi bebocite i mnogo da gi radvat. |
Честита ти рожба, Мименце. Голям юнак си имаш. Кажи кога роди и как се казва бебенцето, за да може Ilusion да го впише на първа страничка.
|
|
го^re |
|
 |
stella83 Редовен
|
|
го^re |
|
 |
mimenceto555 Начинаещ
|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте родих на 9 януари предният ден бях на видеозон и ми казаха,да отида на следващият ден при доктора,който ще ми води раждането за да се разберем евентуално за секцио,защото главата и той самият е голям,а моят таз е тесен и няма да мога да родя естественно.И така на 9 ставам сутринта и изведнъж ми изтекоха водите,отидох в болницата включиха ме на система започнаха болките а разкритие никакво.След около 3 часа доктора видя,че имам много силни болки а никакво разкритие и ми каза,че ако не родя със секцио най вероятно ще вадят бебето с вакум и ми каза,че не иска да е с вакум такаче да решавам аз докато взема решение и ме приспаха спешно защото започнаха някакви напъни и докато се усетя и вече бях излязла от упойка.Това е в общи линии а бебето се казва Томислав и ще се опитам да сложа снимка от първите му часове след раждането,чао за сега до скора
|
|
го^re |
|
 |
mimenceto555 Начинаещ
|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 5:13 pm Заглавие: |
|
|
искам да питам как да ви сложа снимка на малкият,че нещо не можах да разбера как
|
|
го^re |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|