Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
angel4eto_7 Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 29 Юни 2007 Мнения: 1628 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:38 pm Заглавие: |
|
|
mamajaba написа: |
А по - принцип имате ли някаква информация за кухните в Стара Загора от приятели. Мислите ли да записвате децата си на кухня. |
Аз мисля да записвам Майки на кухня.Имам приятелки който са записвали децата си на кухня и са доволни.Абе зависи и от притенцийте и вкуса на всеки
|
|
го^re |
|
 |
EWA2007 Начинаещ
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Мами зависи от детето , моят син като малък ядеше всичко и по много .Бях го записала на кухня на 6 месеца и бях много доволна.Но сега моята беба каквато е злояда незнам как ще се справям . Не съм свикнала да моля за ядене
|
|
го^re |
|
 |
mamajaba Сериозен

Регистриран на: 27 Юли 2007 Мнения: 102 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 9:21 pm Заглавие: |
|
|
EWA2007 написа: |
Мами зависи от детето , моят син като малък ядеше всичко и по много .Бях го записала на кухня на 6 месеца и бях много доволна.Но сега моята беба каквато е злояда незнам как ще се справям . Не съм свикнала да моля за ядене |
какви нещица предлагат в кухнята за 6 месечни бебоци?
|
|
го^re |
|
 |
didi_24 Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 23 Фев 2007 Мнения: 1557 Местожителство: stara zagora
|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 11:51 am Заглавие: |
|
|
аз ще го записвам на кухня,но ще видя първия месец дали ще яде нещата ако неиска ще го отпиша,че започна да прави претенции към храната
|
|
го^re |
|
 |
mamajaba Сериозен

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
didi_24 написа: |
аз ще го записвам на кухня,но ще видя първия месец дали ще яде нещата ако неиска ще го отпиша,че започна да прави претенции към храната |
Ох и ние сме с притенции, ядем толкова малко видове от зеленчуковите пюрета. Обаче педиатърът ни ми каза, че бебетата по принцип обичат познати вкусове и не е проблем да ядът едно и също нещо месеци наред.
Аз тази седмица ще ида до кухнята до нас да питам какви са условията и после ще пиша какво съм научила.
|
|
го^re |
|
 |
angel4eto_7 Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 29 Юни 2007 Мнения: 1628 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 1:47 pm Заглавие: |
|
|
До колкото знам трябва някъв документ от педиатъра че детето е здраво и 10 ли 15 бурканчета (малки) с винт и от по-големите също.Записваш се май в главната кухня и после те те прехвърлят в кухнята която е най-близко до вас.Нещо такова беше.
До колкото знам мама bebe+ май е записала близначетата на кухня ама не съм сигурнА
|
|
го^re |
|
 |
bebe+ Начинаещ

|
|
го^re |
|
 |
mamajaba Сериозен

|
|
го^re |
|
 |
Veni4 Начинаещ

Регистриран на: 29 Ное 2007 Мнения: 15 Местожителство: Stara Zagora
|
|
го^re |
|
 |
bebe+ Начинаещ

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Бурканчетата са от онези старите с винтовете. Ако нямате такива купвайте си пюрета на ам-ам и hello и ще си ги набавите. Купоните се продават веднъж в месеца и всеки ден се заверява купон за следващия ден, като на него ти бият следващата дата.
|
|
го^re |
|
 |
mamajaba Сериозен

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 4:48 pm Заглавие: |
|
|
А на Ганчев не стават ли бурканчетата?