Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tedi_ivanova Модератор

|
|
го^re |
|
 |
av4e Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 8:45 pm Заглавие: |
|
|
аз го смених от фризолак на малумил защото фризолака спря да го яде ако ти го яде не го сменяи
|
|
го^re |
|
 |
alex76 Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
evamartini Пристрастен

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Когато Марти беше бебе,смених Нан НА с Милумил НА по съвет на доки,защото Нан-а не го ядеше.Милумил-а го прояде,слава Богу.После без проблем мина на Фризо 3.
Нямаш основание според мен да го сменяш,щом си папа детето.
|
|
го^re |
|
 |
BoBo4 Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми се струва, че бебетата не са почитатели на разнообразието. Поне моята не обича да сменя храната и трябва време, за да свикне с нова. По принцип е на Аптамил, но се е налагало да сменям с лечебни млека - Аптамил АР и Хумана ХН. Всеки път се мръщи на новото. А като свикне трудно се въща към старото. Мисля, че няма смисъл да си правиш експерименти. А АМ от различни марки не се различават особено.
|
|
го^re |
|
 |
elid Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 10:51 pm Заглавие: |
|
|
и аз мисля че щом си го яде няма смисъл да сменяш. малката отказа да яде всякаква АМ и почнах на кисело мляко. по съвет на педи.и сега и квася вкъщи и така.
|
|
го^re |
|
 |
Pink Сериозен

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 12:48 am Заглавие: |
|
|
Да,сменяла съм млякото на малкия,но поради простата причина,че не искаше да пие,та търсих най-подходящото за него,което ще му хареса.Но щом вие нямате този проблем,няма смисъл да го сменяш с друго.А и има вероятност да не хареса новото мляко и да откаже да пие,както много деца правят на тази възраст.
|
|
го^re |
|
 |
meli Начинаещ

|
|
го^re |
|
 |
мама_на_ками Модератор

|
|
го^re |
|
 |
kama4e Модератор

Регистриран на: 12 Окт 2006 Мнения: 4544 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
Според мен,щом си пие това мляко нямам смисъл да и го сменяш.Може да се получи обратен ефект.
|
|
го^re |
|
 |
tedi_ivanova Модератор

|
|
го^re |
|
 |
lusa Начинаещ

Регистриран на: 30 Ное 2006 Мнения: 34 Местожителство: На хубаво място!
|
|
го^re |
|
 |
lavizata1000 Отличник

|
|
го^re |
|
 |
mamba Начинаещ

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Теди, във всички книги пише, че различните АМ са напълно взаимозаменяеми (стига да са съобразени с възрастта на детето), и почти еднакви по състав, просто са овкусени по различен начин, така че ако обича мляко, Ивет най-вероятно няма и да усети разликата.
Жожо беше на NAN, но изведнъж отказа въобще да пие, а тъкмо беше захранен със зеленчукови пюрета, и съответно АМ му беше основната храна. Пробвах какви ли не номера-малко плодово пюре или каша в млякото, но без особен ефект. Пед-ката ме посъветва да го сменя с Милумил, защото бил специално овкусен за капризни деца. Но- пак същата работа-още като видеше шишето и се обръщаше на другата страна и рев. Оказа се, че просто не иска да пие с шише, докато с лъжичка си го хапва с кеф. И така вече около 3 месеца се мъча с лъжичката, а на него му е гот
Така че може би наистина не го сменяй безпричинно, да не си навлечеш излишни проблеми
|
|
го^re |
|
 |
Nifada Модератор

|
|
го^re |
|
 |
|