Мама и Бебе Форуми
Уважаеми потребители,
Архив !!!
Страницата, която търсите се намира на следния адрес:

http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?p=270831



РЕЦЕПТИ по ПИЕР ДЮКАН за УДАРЕН РЕЖИМ

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Диети
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krasunkaa
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 22 Фев 2007
Мнения: 772

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 8:36 am    Заглавие: РЕЦЕПТИ по ПИЕР ДЮКАН за УДАРЕН РЕЖИМ Отговорете с цитат

Нека тука в тази тема всеки качва рецепти само за ударния режим по ПИЕР ДЮКАН SmileНека рецептите бъдат съобрасени с разрешените продукти които се разрешават през този период...Мисля че ще бъдат в помощ на всеки решил да запичне тази диета..Ще помоля да вписвате Idea само рецепти Idea тук Exclamation за да е по лесно когато някой реши да търси... new
Хайде мацки развихрете въображението си new
ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯ ,ГО ПРАВЯ ЗА ВАС 070914 070914 Дано бъда полезна 070914







Последната промяна е направена от krasunkaa на Пет Ное 02, 2007 9:02 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasunkaa
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 22 Фев 2007
Мнения: 772

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 8:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕТО КАКВО СЪМ СЪБРАЛА ДО СЕГА ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА Razz new

Пълнени яйца: сваряват се 5 яйца, обелват се и се разрязват на половинки. Вадят се жълтъците и се слагат в купа. Към тях се добавят 2 кисели краставички, 3 супени лъжици кисело мляко, черен пипер, червен пипер и чесън на прах на вкус.

Могат да се правят всякакви вариации на рецептата с гъби, печени чушки, карфиол, броколи, зелен фасул, магданоз, копър, лук, различни подправки.

Хляб от трици: в купа се изсипват 200 г овесени трици, 1 ч.ч. кисело мляко, сол на вкус и 1/2 ч.л. сода. Изсипва се в намазнена тавичка на тънък слой и се пече на умерена фурна.

Риба "Айя": 0,5 кг филе от риба се овалва в следната смес: 3 яйца се разбиват добре, към тях се добавят 2 с.л. овесени или пшенични трици, магданоз, черен пипер. Пече се в силно загрята фурна върху готварска хартия.

Пилешка супа
Сварява се около 250 гр филе от пиле предварително нарязано на малки парченца в около 1,5л подсолена вода.. Пяната се обира. Пасират се 10 - 20 гр лук, една - две скилидки чесън, малко копър , едно яйце и с това се застройва супичката. Прибавя се нарязан магданоз , лют и черен пипер.Сервира се с лъжица кисело мляко.

Сос винегрет със зеленчуков бульон по Дюкан: разтворете в 2 с. л. топла вода 1 кубче зеленчуков бульон, после прибавете 1 равна ч. л. царевично нишесте, 2 с. л. оцет и 1 с. л. горчица.

Пилешки шницели
0.5 кг пилешко филе
половин глава лук , може и зелен
2 яйца
черен пипер
лют едросмлян червен пипер
малко сол
много магданоз

Смлях месото в блендер заедно с лука и после обърках с останалите съставки /получи се немного гъста каша/
Пече се задължително в тефлонов тиган , който само в началото подмазах с няколко капки олио. Сипват се по две супени лъжици от сместа и се оформя шницел. Не трябва да е много голям , за да се обръща по-лесно. Не залепват и не се разпадат. Не ги печете на най- високата котлонна степен за да не прегарят бързо по повърхността.

яйца по Панагюрски - с ниско малслено кисело мляко и без масло

Дробчета на фурна
Дробчетата се смесват с нарязан лук- ситно, на шайби, както ви харесва. няколко кис. краставички на ленти, малко майонеза и малко сметана / може и без тях/ се смесват с повечко кис. мляко , сол, черен пипер, червен пипер, всичко това се разбърква и се изсипва в тавичка- пече се и става мозък.

Пиле в торбичка

Взема се една торбичка (от тези, които се продават за печене). Вътре се слага едно пиле - аз го слагам цяло обикновено, но не пречи е да е разфасовано. Слагат се подправки - малко сол, кимион, червен пипер, черен пипер и други, каквито решите, слагат се чаша бира или вино и чаша вода (може и само вода), завързва се, пробива се на няколко места с игла, за да излиза по малко парата, слага се в тавичка и във фурната - не най-отдолу, а малко повдигнато. Задушава се и е готово за консумация

Сурово мариновано филе от риба

Накиснете за през нощта едно голямо парче филе от предпочитаната ви риба в марината от лимонов сок, копър, сол и пипер. На другия ден разрежете рибата на тънки парчета и я поднесете поръсена с копър.

Пастет от пилешки дробчета

Задушете пилешки дробчета с вода и малко лук / само за вкус /. Сложете малко сол или пилешки бульон от кубче и черен пипер. Нека да не остават сухи , а да има малко сосче. Пасирайте заедно с една кисела краставичка / на около 250 гр дробчета , едно корнишонче /

Сос бешамел
250мл студено обезмаслено прясно мляко+1с.л.(може и малко по-малко от това количество,че става много гъсто)царевично нишесте(спокойно Дюкан го разрешава) се разбъркват и се сгъстява на котлона.По желание си го подправяте със сол,черен пипер ,къри,чесън

Салата с извара:

Всчки продукти съм слагала "на око" така че на мен да ми харесат. Всеки да си слага по колкото му харесва.

Кисела краставичка нарязана на малки кубченца, шунка - също на кубчета, може малко гъбки, извара, 2-3 лъжици кисело мляко/че без него е много гъста/чесън, червн и черен пипер. Червения е повечко за добиване на цвят, да не е много бяла салатката. Всичко това хубаво разбъркано!

ПЪЛНЕНИ ЯЙЦА С ИЗВАРА
Продукти:
Яйца, извара, прясно мляко, магданоз, сладък червен пипер за подправка, сол 0,5 г.
Приготвяне: Свареното яйце се обелва и се разрязва на две половинки. Изважда се жълтъкът. Пасираната извара се разбива с млякото. Прибавят се пасираният жълтък, сладкият червен пипер и солта. С тази смес се пълнят половинките на яйцето. Отгоре се украсява с магданоза. Преди поднасянето пълнените яйца могат да се подредят върху листа от зелена салата.

КРЕМ ИЗВАРА С ЖЪЛТЪК
Продукти:
100 гр. извара, 20 гр. подсладител, 1/2 бр. жълтък., 20 мл обезмаслено прясно мляко, ванилия за подправка
Приготвяне: Разбива се подсладителя и жълтъка. Прибавят се пасираната извара, млякото и ванилията. Разбива се до пяна. Кремът се поднася студен.

СИРЕНЕ ПО ОВЧАРСКИ
Натрошава се 500 грама сирене. Наситнете 1-2 глави лук и ги стрийте хубаво, след което го сложете в сиренето, счукайте 2-3 скилидки чесън и бъркайте, докато стане нежна смес. Поръсете с черен пипер и по ваше желание може да украсите с пресни зеленчуци

ПИЛЕШКИ ПЪРЖОЛИ С ЛИМОНОВ СОК
Продукти:
4 пилешки бутчета, сокът от 2 лимона, 1 щипка червен пипер, черен пипер, сол, 1 клонка суха чубрица
Приготвяне: Обезкостете бутчетата, махнете им кожата и ги начукайте с дървено чукче да станат като пържолки. Посолете ги, натрийте ги с черен и червен пипер и стрита чубрица и ги поръсете с лимоновия сок. Оставете ги да престоят 4 часа и ги изпечете на скара.

МЛЕЧНИ ПЪРЖОЛИ
Продукти:
500 мл. обезмаслено прясно мляко, 1/2 кг пилешки пържоли, 1 глава чесън
малко олио, сол, черен пипер
Приготвяне: Пържолите се начукват, посоляват се и се намазват с паста, направена от смления черен пипер и счукания чесън. Оставят се да престоят в хладилника 5-6 часа. След това се подреждат в намазана с мазнина тавичка и се заливат с прясното мляко. Запичат се във фурна от двете страни до лекото им почервеняване.

ТЕЛЕШКА ЯХНИЯ С КИСЕЛО МЛЯКО
Продукти:
1 чаена чаша кисело мляко, около 750 г телешко месо, олио
1/2 кг лук, 1 супена лъжица червен пипер, 1/2 връзка магданоз
Приготвяне: Месото се нарязва на средно големи късове. Слага се в тенджера с мазнината и лука, нарязан на филии. Посолява се и се разбърква. Тенджерата се захлупва плътно и се оставя да се задуши докато лукът омекне напълно и се стопи. Прибавя се червеният пипер и малко гореща вода. Вари се докато месото омекне и накрая в яхнията се добавя киселото мляко, разбито с магданоза, който е накълцан на ситно.

ОМЛЕТ СЪС СИРЕНЕ НА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА :Счупваме 3 яйца в чиния с висок ръб, настъргваме около 100 гр. сирене /извара, поставяме шепичка ситно нарязан праз лук и разбъркваме леко. Така приготвената хомогенна смес поставяме в микровълновата фурна, настройваме на 80% мощност

ШАРАН С БЯЛО ВИНО
Продукти
500 гр. шаран, 100 мл вино бяло, 15 мл олио, 2 ск. чесън стар
Приготвяне: Почистената риба се посолява отвътре и отвън, и се остава за час и половина. Намазва се отвсякъде с паста, приготвена от чесъна и сол. Залива се с олиото и се наръсва с черен пипер на вкус. Накрая се сипва виното и се слага в микровълновата на пълна мощност (900 W) докато стане готова (5-Cool минути. По време на печене, рибата се полива със соса, а на половината време се обръща

ПИКАНТНО ТЕЛЕШКО (За микровълнова)
Продукти:
450 г телешко, 1 глава лук, 1 домат,1/2 ч.ч. сухо бяло вино,сол, черен пипер на вкус
Приготвяне: Нарежете телешкото и домата на кубчета, лука на ситно. Смесете всички продукти в 1.5 литров съд и задушавайте под капак при пълна мощност 15-20 мин. По време на готвенето, разбъркайте няколко пъти. Ако соса отделен при задушаването изкипи, може да добавете още малко вино или вода.

ТРИЧАВИ ПАЛАЧИНКИ1 с.л. житни трици , 2 с.л. овесени трици, 1 жълтък или едно цяло яйце, 1 с.л. обезмаслена извара. Размесва се всичко и се изсипва в тефлонов тиган. Може да се консумира само веднъж дневно.

"птичи гнездо"Ето една рецепта и от мен, много е лесна за ударния период
Взимате си средно голяма топка от дом. приготвената кайма оформяте кладенче да стане като гнездо и слагате да се пече,след като леко се запече каймата чукате едно яйце в кладенчето и печете до готовност.

РИБЕНА ЧОРБА
Риба /аз съм си харесала пангасиус /,но става и с цаца,слагам главичка лук цяла и варя ,докато чорбата стане жълта .Махам главата и добавям рибата ,като се свари застройвам с жълтъци и кис.мляко .Добавям оцет и девисил /аз слагам джоджен-така я правеше баба/

ПИЛЕШКИ КЮФТЕНЦА

Пилешкото филе се нарязва на ситно и после се кълца (всичко това се прави с хубав остър нож, като на Звездев). После тази смес се осолява (по дюкански) овкусява се с черен пипер или каквото ви дойде, като вдъхновение и към сместа се добавя яйце. По рецепта се слага и галетка за сгъстяване, но при нашия случай ще си затворим очите и няма да слагаме. Оформят се кюфтенцата, които сигурно ще се разтекат в тигана. Но като се запекат ще се стегнат.

ЧЕСНОВИ ФИЛЕНЦА

Взимате филенцата (можмогат да се нареже и на хапки), начуквате ги, да се поизтънят и ги накисвате в разбити яйца със сол, чер пипер, ситно нарязан магданоз и чесънSmile) Като покисне ще трябва да се задуши. В Истинската рецепта филенцата предварително се начукват и след кисненето в яйцата се натискат в галета, за да се панират. Мисля, че може да се направи така в триците, но това е само идея. Няма да ги пускаме в загрята мазнина, така че може и да падне. Чесъна придава чуден вкус!

Кексче по Дюки от Фоли
3 яйца, 3 с. л. овесени трици, 1с.л.пшеничени, 0.5 кофичка кисело мляко, един бакпулвер, подсладител. Намазва се тавичката с 1 капка олио /няма как/ и се пече 20 мин. Става нещо като две хрупкави корички с крем карамел по средата.
Опитайте и няма да съжалявате.

Солено кексче по Дюки
3 яйца, 3 с. л. овесени трици, 1с.л.пшеничени, 0.5 кофичка кисело мляко, една ч.л. сода , малко извара / на око, по гъстичко да стане/. Намазва се тавичката с 1 капка олио /няма как/ и се пече 20 мин. Става нещо като мързелив тутманик.

Бърз и вкусен омлет
Нарязват се 2 пилешки /готови/ пържолки + 1 или 2 стръкчета пресен лук и се слагат в 50 гр. прясно мляко. След като се поварят малко в него се слагат 3-4 яйца. Става омлет фантазия!

Салата от рачешки рула
200 гр. рула от раци, нарязват се на дребно, на вкус - копър, чесън, оцет или балсамов оцет и парафиново олио малко.

Телешки пържоли
4 обезкостени телешки пържоли, 1 ч.ч. бяло вино, 2-3 скилидки чесън, счукан, 2 суп. лъж. вода, няколко капки соев сос (за вкус) - може и без него, но аз лично си го слагам.
Начукват се добре пържолите и се мариноват в марината от соев сос, вино и чесън. Престояват поне 1 час в хладилника. След, което се отцеждат добре и се пекът на скара. Към марината се прибавя и водата и се заливат вече опечените пържоли, слагат се да заврат на тих огън, врат около 5 минути.

Сервират се със задушени зеленчуци - това за смесения период.

Шунка с яйца
Шунка(пилешка или телешка за предпочитане) се нарязват на кубчета, поставят се в тефлонов тиган + 50 мл. мляко, задушаваме и добавяме 5 яица и подправки по избор и вкус

РИБНА САЛАТА
филе от бяла риба около 500 гр.- хек /а може и друга риба/ са задушава с някаква подправка от риба и малко водичка, може с малко бяло вино - /да не е сурова/ и се накъсва на малки парчета. Прибавят се 200 гр. рулца от раци нарязани на парчета, залива се с извара, размесена с 1 кисело мляко и нарязана връзка магзаноз, малко черен пипер.

Пилешки сърчица на фурна

След като се размразят и измият добре, сърцата се изсипват в тава. За един кг сърца се добавя една ч.ч. вода, мъничко сол, символично количество лук на ситно, черен пипер на вкус (задължителен), червен пипер по желание. Около 40 мин се пекат на бавен огън. Ако не обичате запечено месо, може да се покрият с фолио. Когато са готови, сервират се горещи, а на всяка порция се настъргва много мъничко обезмаслен кашкавал (внимателската с количеството - само за фасон е), той се разтопява леко от топлината на сърчицата. Най-отгоре се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Кюфтенца от пилешки дробчета

Продукти
600 гр дробчета пилешки
50гр трици
100 гр кашкавал(предполагам ще стане и без него,но ще е по-сухичко)
3 бр. яйца

Приготвяне
1.Измийте дробчетата и ги варете 2 минути в кипяща вода
2.Извадете ги с решетеста лъжица и ги накълцайте
3.Сложете ги в дълбок съд и прибавете 1 яйце ,триците и кашкавала,малко прясно мляко.
4.Поръсете с черен пипер и сол
5.Омесете добре и оформете от сместа кюфтенца
6.Разбийте останалите яйца
7.Потопете всяко кюфтенце в разбитите яйца.
8.Изпечете върху пекарска хартия или изпържете на оребрения тиган с няколко капки мазнина.

Запеканка от пиле с кашкавал (Кипър).

Продукти
1 бр. пиле
200 гр кашкавал(може да стане и с извара,но няма да е толкова вкусно)
500 мл мляко краве прясно
3 бр. яйца
1/4 гр черен пипер млян
1/8 ч.л. кимион

Приготвяне
1.Сварете пилето в подсолена вода и го обезкостете
2.Месото нарежете надребно, смесете го с настъргания кашкавал и подправките
3.Изсипете сместа в намаслена тава и залейте ястието с разбитите яйца и млякото
4.Покрийте с фолио и печете в умерена фурна 40 минути

Пиле с кисело мляко
Може да се използват пилешки филенца, както и всички части на пилето. Месото се овкусява според желанието и вкуса - аз сложих черен пипер, малко сол и мъъничко кимион. Слага в йена-глаз. Отгоре се сипва кисело обезмаслено мляко около половин кофичка или в зависимост от съда толкова, че да покрие месото. Пече се 30-40 минути на 300градуса. Ако е повече млякото след изваждане и има сосче, може да се сгъсти с малко царевично нишесте и да се гарнира с него след това месцето. Може да се инпровизира с подправките както казах според вкуса

ДЖАПАНКИ(едно време й викахме така)
Нарязва се една връзка магданоз и се прибавя към 3 разбити яйца.В тефлонов тиган се пържи,без мазнина и от двете страни.Трябва да е стане като палачинка.Много е приятно и най-важното режимно!

Пилешки хапки
Нарязва се бяло пилешко месо на лентички. Към него се прибавя 1 суп.лъжица дижонска горчица, черен пипер на вкус, 2-3 капки лимон и 1-2 капки соев сос/може и без него/. Обърква се цялата тази простотия на кашичка и се изсипва в тефлонов тиган. Пържи се до получаване на леко златиста коричка.
Изсипвате полученото блюдо в чиния .

Кашкавал на фурна
250 гр. кашкавал
50 мл. прясно мляко
2 яйца не от много големите
извара на око и на вкус
черен пипер, малко чубрица и вълшебен вкус на маги
Яйцата и прясното мляко се разбиват и се смесват с останалите продукти изсипва се в йенски съд разстелено не много на дебел пласт и се пече около 20- 30 мин.

Ролца от шунка
Слагаш в купа едно сварено яйце, натрошаваш го, добавяш малко извара, една лъжица кис. мляко, и зелена подправка, каквато имаш на ситно /копър върви най-много/. Слагаш от сместа по дължината на парчето шунка и навиваш на руло. Забождаш с клечка за зъби и готово.

За да стане като ястие, нареждаш ги в малка йена едно до друго плътно, да не се развиват /не ги бодеш с клечка/, отгоре заливаш с едно разбито яйце и поръсваш яйцето с подправка - кимиона ми върви най-добре, малко само за аромат. Запичаш докато яйцето се стегне.

"Тричава палачинка"
/варианти/
Солена:За тестото: 2с.л. овесени тр.,1с.л. пшенични, 1 яйце , 1с.л. кисело мляко, щипка чубрица и леко посоляване. Пече се на тефлоновия тиган.
Още топла се намазва обилно с извара ,овкусена с шарена сол и се навива.
Сладка:Същото тесто /без чубрица/,което се ароматизира с канела.След изпичането се намазва и навива с извара,която е подсладена и ароматизирана с канела, ванилия или конячна есенция.

сирене в гювече

сиренето се нарязва на кубчета и се разбърква с чубрица и червен пипер слага се в гювечето и се полива с няколко капки зехтин.Слага се във фурната или в микровълновата за 3мин на мах като се слага капака на гювечето.
А може да се чукне едно яйце и да се върне във фурната да се допече

Салата от риба тон1 консерва риба тон /в случая ползвах с лимон и черен пипер, но на мен ми стана люто/
малко извара
едно сварено яйце
магданоз /доста, обожавам го/
и това е!
Даже не успях да го изям, за вечеря дойде ми много!

Яйчена салатка4 варени яйца се нарязват на четвъртинки, нареждат се в чиния, лееееко се намасват с горчица, отгоре се настъргва сирене и готово.

РИБА

филе от риба-мерлуза,хек
обезм.извара,прясно,кисело мляко
2-3 с.л. горчица
сол,черен пипер
пропорциите са по желание,спрямо гъстотата,която искате да постигнете.аз го предпочитам по-гъст соса
рибата нареждате в тавичка и леко посолявате.останалите съставки разбърквате до получаване на хомогенна смес и заливате рибата.печете поне 30-40 м. на 180-200 гр. докато соса леко се зачерви.о
обичам много тази рецепта,но досега прибавях и много лук в соса,но той май не е за първа фаза.
може да си приготвим предполагам и рибена чорбичка сас мидички.дори можем да си я застроим с яйчице и малко мляко,да си я подправим с черен пипер и лимонче.

Салата с рулца от раци
5-6 рулца от раци се нарязват на ситно
2 варени яйца също нарязани наситно
чесън на вкус
черен пипер и диетична сол на вкус
Продуктите се объркват с извара и кисело мляко. Пропорциите са пожелание на гъстотата, но повече извара и по-малко кис. мляко.
Добавете и копър за цвят и аромат.

Дюкански яйчен сандвич1 солена дюканска палачинка (тричава)
2 твърдо сварени яйца, намачкани с вилица(може и ситно настъргани)
2-3 с.л. обезмаслено сирене (0%), може и обезмаслена извара
Подправки, сол, черен пипер
Смесете намаканите с вилица яйца с обезмасленото сирене.
Добавете сол, черен пипер и подправки на вкус.
Сложете в хладилника за следващия ден.
Преди да тръгнете за работа, гарнирайте дюканската палачинка със сместа от яйца и сирене.

Палачинки
За 10 броя

Разбъркайте продуктите в следния ред:
250г овесени трици
4 яйца
1 ванилия
½ л. обезмаслено прясно мляко
1 щипка сол
1 ромова есенция
Изпечете палачинките в незалепващ тиган с много малко олио.
Полагат се по 2 на ден.

КЕЙК с шунка и сирене4 с.л. овесени трици
4 с.л. пшеничени трици
4 с.л. свежо сирене 0%
4 яйца
1 пакетче химическа мая
шунка
сирене (според мен може и кашкавал)
сол
черен пипер

Разбийте белтъците на сняг.
В отделен съд смесете триците със свежото сирене, жълтъците и маята. Нарежете сиренето на малки кубчета и прибавете заедно със нарязаната на ситно шунка. Посолете и прибавете черен пипер на вкус. Прибавете внимателно белтъците. Изсипете сместта в кексова форма и изпечете на 180 градуса около 30-40 минути

Хапки с риба тон
1 консерва риба тон в собствен сос
4 яйца
2 с.л. обезмаслено сирене (извара)
див лук
сол и черен пипер

Смесете съставките, посолете и поръсете с черен пипер.
Накълцайте дивия лук и го прибавете.
Разсипете сместа в малки формички за хапки или във формички за мини мъфини.
Печете на 180оС за 30 мин.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
страхотна
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 24 Май 2007
Мнения: 747
Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 9:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Краси,не искам да те апострафирам ама аз на всякъде където четох за този режим в ударния период не се допуска сирене,кисели краставички,печени чушки,а и осесените трица май също.Въобще никакви зеленчуци,а в една от рецептите ти прочетох и майонеза.Аз вчера си поръчах книгата по интернет и като ми я доставят ще се включа.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alex76
Жител на Mamaibebe


Регистриран на: 12 Яну 2007
Мнения: 6239
Местожителство: Балчик

МнениеПуснато на: Нед Ное 04, 2007 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сладка тричава палачинка

2сл овесени трици
1сл пшенични трици
1 яйце
1сл кис мляко
канела подсладител
Всичко се разбърква и се пече в тефлонов тиган без мазнина

Чудесна е опитайте Wink





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Звездица
Начинаещ


Регистриран на: 12 Ное 2007
Мнения: 31
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E, то бива преписване, ама чак толкова буквално и на всичкото отгоре и си го присвоявате, поне пишете от къде сте го копнали.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
intense
Модератор


Регистриран на: 12 Окт 2006
Мнения: 3517
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Звездица написа:
E, то бива преписване, ама чак толкова буквално и на всичкото отгоре и си го присвоявате, поне пишете от къде сте го копнали.


Информацията в и-нет е за всички. Права си, но се придържай към добрия тон. Блгодаря[/b]





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Диети Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
www.mamaibebe.com