Аз съм съгласна, макар че ние сме малки. Като дойдат и други майки с колички тогава (първите дни ще е лудница), ще можем ли да да влезем изобщо. Освен да дойдем с кенгуруто.
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:51 pm Заглавие:
Здравейте Мамита, Включвам се да ви се представя, надявам се скоро да вляза във Вашите редици Преносваме се от 26.11. Дайте някой съвет за ускоряване на нещата освен секс и топла вода - не ми помагат тези мероприятия.............
Гледам че се организирате за утршното оваряне на МОЛа, очаква се наистина да е лудница, мъжа ми откриват там магазин и ме съветва да не се глася да ходя, че да не ме побутне някой.....
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 1:34 pm Заглавие:
Тъкмо от там се връщам, дори съм приета в болницата, ама доки ме пусна в домашен отпуск. Наблюдават ме, пък и аз с топлата вода пробвах само снощи и то с мааалко по-топла от обикновенно....
Здравейте Мамита, Включвам се да ви се представя, надявам се скоро да вляза във Вашите редици Преносваме се от 26.11. Дайте някой съвет за ускоряване на нещата освен секс и топла вода - не ми помагат тези мероприятия.............
Гледам че се организирате за утршното оваряне на МОЛа, очаква се наистина да е лудница, мъжа ми откриват там магазин и ме съветва да не се глася да ходя, че да не ме побутне някой.....
здравей то като те побутнат на мола може да стане работата
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 7:20 pm Заглавие:
Здравейте и от нас Не сме се разписвали отдавна тук
Снощи духа толкова силен вятър че половиното ми пране отиде на кино... Много ме хвана яд! Две мои любими блузи и сума ти други дрешки на Емка и на мъжо...
Иначе Емка е добре..след 5 дена сме на консултация ии..ще я ваксинират милата-ще има як рев!
Каква среща се заформя, че нещо не разбрах аз..
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Следваща
Страница 1 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети