|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MAlena Фен на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
Rumi_R Пристрастен
|
|
го^re |
|
 |
MAlena Фен на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
deia80 Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:14 pm Заглавие: |
|
|
MISTIKA написа: |
Хора,чували ли сте за разкъсана шийка на матката при раждане? |
Аз имах такова разкъсване.Зашиха ме,сега всичко е ОК.
Не е фатално,но ако забременееш пак има голяма опасност плода да падне.
|
|
го^re |
|
 |
sonia

|
|
го^re |
|
 |
MAlena Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Соня, по повод на бялото течение не мога нищо да ти кажа, дано наистина ти е минало, тъй като аз съм провела доста лечения и общо взето резултата е нулев. Имам го от ученичка. А по повод горенето на ранички усеща се леко парене, но в никакъв случай не е болезнено.Поне при мен беше така, но държа да кажа, че аз имах незашито разкъсване/ не съм сигурна дали това се води за раничка/. И както ти е казала твоята гинеколожка, така и моята, оставихме нещата след това да се оправят с времето. Сега след 6 месеца откакто родих, мога да кажа, че положението е горе-долу добре. И сега се сещам, че пак трябва да посетя АГто си, за да съм сигурна, че е така !
|
|
го^re |
|
 |
sonia

|
|
го^re |
|
 |
MAlena Фен на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
beni_vasi Сериозен

|
|
го^re |
|
 |
mam4eto Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
MISTIKA Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Бени_Васи,за цитонамазката се взема секрет от шийката на матката с твърда четчица...не че е особено приятно,но не боли.
Мамче,само с туширане едва ли ще мине,най-добре е да се изгори с лазер,но лекаря ще прецени,в зависимост от раничката.При обикновеното горене(не е вярно,че не боли,боли и мирише на опърлено ) се нарушават тъкани,което не е добре,защото впоследствие може да се изродят в някакво раково образувание...Това,което можеш да направиш е да засилиш имунната си система,защото в някои случаи наистина е възможно организма да се справи сам(но нали знаеш,че раничка е неточен израз,така се нарича всяко видоизменение на лигавицата,та ако при теб е така,може и да не ти я горят.)
|
|
го^re |
|
 |
mam4eto Жител на Mamaibebe

|
|
го^re |
|
 |
MISTIKA Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Леле,как така след половин година,нали ако не ти мине,ще сте развие още повече ?Странно.Цитросепт,Есберитокс,Ехинацея-за имунната,каквото си избереш.Но ако е малка,може да мине и с туширане,но при всички положения трябва да те прегледа след 1-вата менструация,как така 6 месеца.Ама,така са,какво да ти кажа,аз вчера като ми сложиха спиралата и питам,дали след 1-вата менструация трябва да отида да се види как лежи и дали да не е паднала,ми казаха,че както си искам,не било задължително?!!Така че,ако ние не си следим всичко,няма кой
Ето линк и за цитонамазката:http://solley.no-meat.org/minb-smokinya/index.php?id=20070328091638
|
|
го^re |
|
 |
sonia

|
|
го^re |
|
 |
pilence2 Редовен

|
|
го^re |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|