Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
k@nella Отличник

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 10:40 pm Заглавие: Спиралите |
|
|
Някой знае ли нещо повече за този метод на предпазване?Скъпо ли е поставянето и колко е самата спирала,болезнено ли е,има ли някакво отрицателно влияние върху организма?Знам само,че е супер ефикасно.Ако някой ползва да сподели.
|
|
го^re |
|
 |
k@nella Отличник

|
|
го^re |
|
 |
danisia Отличник

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм се навила да си сложа майка-ми има и я питах дали боли когато тия поставят каза че не .А що се отнася до цената варират от 20-80 зависи според за колко години има трайности с каква обшивка е .
|
|
го^re |
|
 |
мама_на_ками Модератор

|
|
го^re |
|
 |
MISTIKA Жител на Mamaibebe

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Мама на Ками,а защо ти препоръчаха Мирена,поради здравословен проблем или само за предпазване от забременяване?Защото,все пак,тя е хормонална,а ако е само за предпазване,нехормоналните нали вършат същата работа?
|
|
го^re |
|
 |
sinna Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм със спирала. Вече втора. Поставянето и махането е един обикновен гинекологичен преглед. Струва 20 лв и изобщо не боли. Предната и сегашната ми спирала са най-обикновенни от 15 лв. За сега съм много доволна(8год)
|
|
го^re |
|
 |

|
|
го^re |
|
 |
dimitrova.d Сериозен

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 5:13 pm Заглавие: Моля, отговори! |
|
|
MISTIKA написа: |
Утре ще си слагам,за първи път мие,надявам се да нямам проблеми.Ще пиша как е  |
Моля те mistika пиши как е минало,боли ли, при кой лекар си я постави.Аз след първото дете пиех противозачатъчни, но не могат да се пият дълго време и мисля сега като родя вече да се ориентирам към спирала.Страх ме е дали ще ми понесе,т.к. нито на майка ми някога и е понесла, нито на сестра ми (преди година роди) не и понесе.Те и двете са с разширени вени,а лекарите казват че имало връзка.Не знам, но искам и аз да пробвам.Моля те пиши ми!!! И успех!
|
|
го^re |
|
 |
m_erilin Сериозен

Регистриран на: 01 Юни 2007 Мнения: 136 Местожителство: Хетафе-Мадрид
|
|
го^re |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Димитрова,нямаш проблем,ще пиша,разбира се.
М_ерилин,в БГ най-евтината е 15лв (Купър Т),средно ниво-60лв(Нова Т) и 300лв-хормоналната Мирена...
Последната промяна е направена от MISTIKA на Пон Окт 29, 2007 9:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
го^re |
|
 |
Stefy Жител на Mamaibebe

Регистриран на: 18 Апр 2007 Мнения: 2226 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Днес с кумата точно за спирали четохме и малко кофти работи прочетох, не предпочитам да видя още няколко мнения и ще ви споделя това , което прочетох
|
|
го^re |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Ей,Стефи,само ни дразниш,я казвай тука
Значи аз вече съм със Купър Т,от днес следобяд!Да не боли,абе не е като да не боли,ама е забързо После се чувствах леко замаяна и 2 часа ме боля кръста и корема,все едно ще ми идва...Сега ме поотпусна,но корема ме наболява още.Но,това при положение,че не обичам да пия обезболяващи.Притеснявам се как ще е по време на секс,а и тези конци малко ме притесняват ....но,ще поживеем и ще видим Ако се сещате друго,питайте...
|
|
го^re |
|
 |
diana25 Фен на Mamaibebe

|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 9:02 pm Заглавие: |
|
|
как така има някакви конци навън ли?аз все още се колебая искам още деца ама ми се струва рано и сега ме е налегнала параноя да не забременея.все сънувам,че съм бременна,а последния сън бяха и близнаци.раничко ми е с тоя бебок,а сякаш спиралата ми се вижда най-сигурно.
|
|
го^re |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 9:52 pm Заглавие: |
|
|
Не,не навън,но има,навътре във влагалището...ама незнам дали е добра идея,ако искаш после пак да раждаш.Не,че не може,но не е много желателно,така си мисля...
|
|
го^re |
|
 |
dimitrova.d Сериозен

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
diana25 написа: |
как така има някакви конци навън ли?аз все още се колебая искам още деца ама ми се струва рано и сега ме е налегнала параноя да не забременея.все сънувам,че съм бременна,а последния сън бяха и близнаци.раничко ми е с тоя бебок,а сякаш спиралата ми се вижда най-сигурно. |
Виж, аз като теб когато родих първото определено бях с идея за второ и не исках да слагам спирала.Беше ме страх да не забременея тврърде скоро,защото съм и скецио.Говорих с доктора и той ми каза,че е най-добре да карам на противозачатъчни.Те нали се пият 9 мес. и после 3 мес.се почива.Аз пиех 9 мес. и вместо да почивам, тези 3 пиех най-обикновените противозачатъчни(така ме беше посъветвал доктора ми).Така искарах близо 3 год. и като реших вече че съм готова за второ,ги спрях.Забременях на 4-я месец.По- добре се консултирай и ти с лекар.
|
|
го^re |
|
 |
|