Пуснато на: Пет Авг 10, 2007 2:47 am Заглавие: Колко тежите ?
Здравеите!!! Аз съм в петия месец и тежа 50кг, преди да забременея бях 46, а съм висока 156 . не мога да разбера малко или много съм ка4ила за моя ръст.и вярно ли е според вас 4е с мом4етата по / малко се пълнее!!!
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 7:46 pm Заглавие:
Аз бях около 60кг преди да забременея..172см -и винаги съм била толкова Дори още износвам дънките си от училище
Обаче от както съм в това 'заоблено' състояние съм с 15 кг отгоре..и да ви кажа въобще не ми пука как ще ги свалям-защото имам воля.
Здравеите!!! Аз съм в петия месец и тежа 50кг, преди да забременея бях 46, а съм висока 156 . не мога да разбера малко или много съм ка4ила за моя ръст.и вярно ли е според вас 4е с мом4етата по / малко се пълнее!!!
И на мен така ми казаха.Може и да е вярно, но само за някои.
Аз качих 15 кг - не мисля,че са малко.Всичко е до натура,според мен , а не до " бабини деветини "
Като чета тук аз съм най-големия слон .
Висока съм 160-163см., преди да забременея бях 69кг.През цялата бременост качвах по малко, но като влезнах в 9м. и ........
Сега съм 85кг.Много трудно ги смъквам тия килограми и сега незнам как ще си върна старите килограми.
Като бях 69кг. се харесвах повече , въпреки, че за моя ръст са много.Като се сетя че съм била и 96кг., 69кг. повече ми харесват
Аз качих 15 кг - не мисля,че са малко.Всичко е до натура,според мен , а не до " бабини деветини "
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети