Мама и Бебе Форуми
Уважаеми потребители,
Архив !!!
Страницата, която търсите се намира на следния адрес:

http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?p=11461



РЕЦЕПТА ЗА ГОСТИ

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Готварско форумче
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kukumizin
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 17 Ное 2006
Мнения: 985
Местожителство: Банкя

МнениеПуснато на: Сря Дек 20, 2006 9:42 pm    Заглавие: РЕЦЕПТА ЗА ГОСТИ Отговорете с цитат

Дано ви хареса ние в къщи я обожаваме най-вкусно става в гюведже но ако нямате става и виенска тенджера а защо не и в обикновена.
Време за приготвяне около 1час и 30 мин.
Нужни продукти:
свинско месо -пържоли
гъби
пушено топено сирене
кр.лук
масло
подправки на вкус
Пържолите се начукват и посуляват в тиган леко се запържват,след което се изваждат от тигана и в същата мазнина се задушават лука и гъбкит.В тенджерката или в гюведжето/най-добре/ първо се слага маслото след което се слагат един пласт пържолки ,топено сирене и от лука и гъбките и така докато свърши като последно трябва да е топеното сирене сол и подправки на вкус и въображение .Пече се на слаба фурна до готовност.
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ Е ХАРЕСАЛА

За гарнитура най.добре е да се поднесе с картофено пюре което се полива със получениа сос.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
маги
Сериозен


Регистриран на: 21 Ное 2006
Мнения: 166
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 21, 2006 11:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

new страхотна рецепта,тъкмо се чудех довечера какво да зготвя





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PresiN
Начинаещ


Регистриран на: 27 Ное 2006
Мнения: 14
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 25, 2006 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еха! Това ще е довечершната гозба.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Katrin
Отличник


Регистриран на: 29 Яну 2007
Мнения: 228
Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много вкусно звучи.Задължително ще го пробваме. new





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
adi
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 25 Окт 2006
Мнения: 624
Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това беше менюто за рождения ден на детето new Какво съвпадение само!





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dobi1280
Начинаещ


Регистриран на: 29 Ное 2007
Мнения: 12
Местожителство: DOBRICH

МнениеПуснато на: Вто Дек 04, 2007 5:15 pm    Заглавие: ЗА ГОСТИ Отговорете с цитат

ПЪРЖОЛИ,ШУНКА,КИС.КРАСТАВИЧКИ,КАШКАВАЛ,СОЛ,ЧЕРЕН ПИПЕР,ОЛИО,ПОДПРАВКА ЗА ПАНИРАНЕ С КОРНФЛЕЙКС.
ПЪРЖОЛИТЕ СЕ НАЧУКВАТ МНОГО ДОБРЕ ДОРИ ДА ГИ НАКЪСАТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ.ОБТРИВАТ СЕ СЪС СОЛ И ЧЕРЕН ПИПЕР,ОСТАВАТ СЕ 1-2 ЧАСА.СЛЕД ТОВА В ЕДНАТА ПОЛОВИНА СЕ СЛАГАТ ПАРЧЕТА ШУНКА,КИС.КРАСТАВИЧКА,КАШКАВАЛ,ПРЕЧУПВА СЕ И СЕ ОВАЛВА В ПАНИРОВКАТА.ПЪРЖИ СЕ В ГОРЕЩО ОЛИО.ДОБЪР АПЕТИТ!!!





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
karolin
Сериозен


Регистриран на: 01 Ное 2007
Мнения: 141
Местожителство: love4

МнениеПуснато на: Вто Дек 04, 2007 5:54 pm    Заглавие: Re: РЕЦЕПТА ЗА ГОСТИ Отговорете с цитат

kukumizin написа:
Дано ви хареса ние в къщи я обожаваме най-вкусно става в гюведже но ако нямате става и виенска тенджера а защо не и в обикновена.
Време за приготвяне около 1час и 30 мин.
Нужни продукти:
свинско месо -пържоли
гъби
пушено топено сирене
кр.лук
масло
подправки на вкус
Пържолите се начукват и посуляват в тиган леко се запържват,след което се изваждат от тигана и в същата мазнина се задушават лука и гъбкит.В тенджерката или в гюведжето/най-добре/ първо се слага маслото след което се слагат един пласт пържолки ,топено сирене и от лука и гъбките и така докато свърши като последно трябва да е топеното сирене сол и подправки на вкус и въображение .Пече се на слаба фурна до готовност.
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ Е ХАРЕСАЛА

За гарнитура най.добре е да се поднесе с картофено пюре което се полива със получениа сос.

рецептата е супер. аз съм го правила с пилешко месо, също става готино new





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kukumizin
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 17 Ное 2006
Мнения: 985
Местожителство: Банкя

МнениеПуснато на: Сря Дек 05, 2007 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм го правила с пилешко и на мен по ми хареса ,но на мъжа ми със свинско му допада повече.
Радвам се ,че ви харесва.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
evangeline
Фен на Mamaibebe


Регистриран на: 31 Юли 2007
Мнения: 627
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kukumizin написа:
И аз съм го правила с пилешко и на мен по ми хареса ,но на мъжа ми със свинско му допада повече.
Радвам се ,че ви харесва.

И ас съм го правила с пилешко и много ми харесва. Майка ми е майстор със свинското, тя го прави супер вкусно.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BoBo4
Жител на Mamaibebe


Регистриран на: 27 Ное 2006
Мнения: 1180
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това много ми прилича на една още по-улеснена рецепта, която става фантастично добре и обикновено я приготвям за Нова година.
Свинсо месо без кост (бонфиле, рибица, вратни пържоли - кой каквото обича) се начуква и осолява. В йенска тенджера се редят пържоли, ред топено сирене, ред гъби (най-лесно от буркан), ред заквасена сметана, чер пипер, малко люто къри, малко босилек или розмарин (за който обича), пак пържоли и т.н. Завършва се със сметана. Ако нямате сметана може да сложите малко кисело мляко.
Съвсем спокойно се поднася без гарнитура.
Просто е за изпълнение, не се цапат сто съдини и не е нужно да се седи до него, а става супер вкусно. Е пече се повече от час, ама си струва - мяташ във фурната и не го мисилиш.





го^re
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Мама и Бебе Форуми -> Готварско форумче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
www.mamaibebe.com