Вие сте тук:  Красота  »  Стил  »  Какво да нося след като бебето се роди?

Какво да нося след като бебето се роди?След като родите тялото ви ще възвърне приблизително предишната си форма, но гардеробът ви ще се увеличи, тъй като няма да можете да носите дрехите отпреди бременността.
В дните след като родите, ще откриете, че вече сте по-лека с няколко килограма и разбира се нямате огромен корем. Това е защото при раждането сте изгубила течности, част от теглото на матката, теглото на плацентата и теглото на бебето. Загубата на тегло зависи най- вече от това колко сте напълняла по време на бременността. За съжаление не отслабвате до теглото си преди забременяването и това означава че няма да можете да облечете предишните си дрехи. Друго важно нещо е, че през бременността и след раждането тялото ви се променя - гърдите ви ще бъдат по-големи, ханшът ви ще бъде по-широк.
Трябва да разгледате гардероба си и да потърсите дрехи с по- голям размер и такива, които са еластични в талията ( например някои панталони и блузи). Разгледайте и в гардероба на партньора си за блузи и тениски, които могат да ви свършат работа.

Превод от английски: Cherry
© mamaibebe.com. Всички права запазени. | Условия за ползване »