¬ие сте тук:   расота  ї  —тил  ї  »збор на дрехи за специални случаи!

»збор на дрехи за специални случаи!¬с€ка жена знае, че намирането на подход€що облекло за специални случаи може да бъде много изнерв€що. »скате да изглеждате добре, да се чувствате секси и отгоре на всичко и удобно.  огато сте в кра€ на бременността си, веро€тно мислите че ще е много по-трудно да намерите подход€щото облекло. јко знаете предварително какво да търсите не само може да бъдете секси но също и да се чувствате чудесно.
ѕървото нещо което тр€бва да потърсите в дрехите за бременни е удобството. —ледващото нещо е цветът, който е подход€щ за вас. ƒнес в магазините може да намерите много цветове и стилове.
—лед като сте избрали цвета следващата стъпка е да определите стила на дрехата за специални€ случай. »ма различни стилове: свободни, без презрамки, стилове които леко прикриват бременността, дрехи които подчертават корема ви. ћного важно е да решите с какво деколте искате да бъде вашата рокл€.
«апомнете, че когато избирате дрехи за специални случаи тр€бва да следвате н€кои правила: хоризонталното райе ви прави по-пълна, вертикалното райе по-висока и слаба, тъмните цветове стесн€ват силуета ви.

ѕревод от английски: Cherry
© mamaibebe.com. ¬сички права запазени. | ”слови€ за ползване ї