Вие сте тук:  Красота  »  Стил  »  Сутиенът през бременността

Сутиенът през бременносттаКогато забременеете и тялото ви се промени, сутиенът също трябва да се смени. Правилният сутиен е не само важен за вашето удобство но също е и основен фактор за избиране на подходящи дрехи. Сутиенът, който не приляга правилно може да доведе до болки в гърба. Когато разберете, че сте бременна трябва да потърсите сутиен, който да ви е удобен.
В магазините за бременни има разнообразие от сутиени. Продавачите могат да Ви упътят коя е правилната мярка за вас. Ако не можете да намерите продавачи, които са добре осведомени за мярката тогава можете да ползвате указанията за избирането на сутиен.
За правилното определяне на размера на сутиена се нуждаете от шивашки метър, с който да измерите гръдната си обиколка. При измерване на гръдната обиколка не трябва да опъвате силно и плътно метъра - трябва да бъде леко изпънат.

Когато купувате сутиен трябва да сте сигурна, че размерът на чашката е правилен. Ако има гънки по плата на чашката трябва да вземете друг. Запомнете, че сутиена трябва да ви бъде удобен и го пробвайте преди да го купите.

Превод от английски: Cherry
© mamaibebe.com. Всички права запазени. | Условия за ползване »