Вие сте тук:  Диети  »  Стройни и здрави  »  Да се подготвим за лятото за да изглежда добре тялото ни

Да се подготвим за лятото за да изглежда добре тялото ни


Лятото е времето, в което всички обличаме роклите, потниците, късите панталонки и полите, които изваждат на показ няколкото килограма, които сме качили през зимния сезон.

Предлагаме ви няколко варианта, с които можете да влезете във форма, но е възможно да съчетаете и няколко от тях. Най-добре е да започнете с това още от пролетта, но ако сте пропуснали помнете, че никога не е късно да осъществим добрите намерения.

Най-популярният метод за стегнато дупе и гладки крака, е физическото натоварване. И ако това е вашият избор, значи сте от тези, които имат силна воля и свободно време. Фитнес, бокс, тае бо, аеробика, танци и.н. Имайте търпение и то ще бъде възнаградено. Старайте се да консумирате повече плодове и зеленчуци, извара, риба и пилешко месо.

Водата засища глада, така че пийте по 1-1,5 литра на ден.
Напоследък във спортните центрове са много популярни протеинвите шейкове, които заместват хранене и поддържат мускулатурата в добра форма.

L – карнитинът, на хапчета или в течна форма, се ползва от много жени за топене на мазнини. Не си мислете, че приемайки препарата тренировката ще ви се размине. Напротив, задължително е физическото натоварване, защото така се ускорява ефектът на отслабване и се избягват страничните ефекти. И запомнете не прекалявайте с продължителността на приемане на L – карнитин.Оставете тялото си само да се справи с излишните килограми.

Ананасовите таблетки  също топят мазнини. Ананасът съдържа много малко калории – в 100 гр. от плода има 55 ккал. Френски учени установили, че ананасът съдържа ензим, наречен бромелин. Веществото съдейства за бързото разграждане на мазнините в организма.

Друг популярен метод за отслабване е приемането на ябълков оцет. Приемането му може да е по два начина: чрез капсули или една лъжица ябълков оцет разтворен във вода. Ябълковият оцет има свойството да разгражда мазнините. Има обаче един недостатък за дамите, които имат раздразнен стомах, язва или остър гастрит не е подходящо да прилагат този тип отслабване. Можете да съчетаете приемането на ябълков оцет с подходяща диета . Обикновено отслабването започва след като сте пили два месеца оцета.

Чайове и кафета, които имат отслабващ ефект също са актуални. Ефекта им е разхлабителен. При употребата на такива напитки също трябва да се действа предпазлив. Не прекалявайте!

Фибрите, които присъстват в редица хранителни продукти помагат за регулиране на стомаха и съответно имат слабително действие.

Козметичните продукти, които премахват целулита и премахват част от обиколката на бедрата и ханша.
Процедурите, които се предлагат в козметичните центрове – отслабващи и антицилулитни терапии. Антицелулитни масажи, процедури против затлъстяване и отпускане, при които чрез електроимпулси се стимулират мускулите, LPG – терапии. Без болка и странични ефекти губите сантиметри в най проблемните области – корем, ханш, бедра, ръце.

Козметичната хирургия предлага за тези, които са пробвали безрезултатно всички гореспоменати варианти друг вариант – липосукцията. Това е процедура, чиято цел е да оформи контура на тялото чрез премахване на излишните мазнини от специфичните зони по тялото  - коремната област, бедрата, задните части, коленете и ръцете. Липосукцията е сравнително безопасна стига пациентът да отговаря на определени условия. Трябва да имате предвид, че дори да се подложите на тази процедура при най-добрия хирург, никога няма 100% гаранции. Въпреки, че се случва рядко все пак е възможно да настъпят усложнения.
Много жени възлагат надежди на всяко поредно чудо и след това се разочароват по един или друг начин. Най-сигурният вариант си остава добрият хранителен режим и спортуването.

Желаем ви успех в постигането на перфектната фигура!      
© mamaibebe.com. Всички права запазени. | Условия за ползване »